Veel gebruikte haarverzorging op dit moment! – Andrélon

Al een tijdje ben ik zoekende naar goede producten die mijn haar extra verzorging bieden na het douchen. Mijn haar is de laatste tijd snel pluizig en erg droog. Ik besloot twee producten te kopen van Andrélon die ik graag met jullie wil delen. Nieuwsgierig of het wat is? Scrol dan naar onderen.

Andrélon Special Oil & Care Anti-Klit Spray
Deze spray Oil & Care is al een tijdje te koop, maar toch heb ik dit product nog nooit eerder gekocht. De Oil & Care Anti-Klit spray is speciaal voor pluizig en droog haar, precies waar ik naar opzoek was dus! De spray is verrijkt met arganolie wat het haar makkelijk doorkambaar maakt. Daarnaast beschermt deze spray je haar ook tegen beschadigingen van je borstel of föhn. Worden jullie hier ook enthousiast van?

De spray breng ik aan op nat haar na het douchen en ik merk gelijk dat mijn borstel er soepel door mijn haren glijdt. Na het föhnen heeft mijn haar een mooie glans gekregen en pluist het niet. Er blijft een heerlijke zoete geur achter in mijn haar die lang blijft hangen!

Andrélon Special Kokos Boost verzorgende spray
Mocht je opzoek zijn naar een product dat 0 % siliconen, parabenen of kleurstoffen bevat? Dan zit je bij deze spray helemaal goed! Het product bevat kokosolie dat bekend staat om zijn voedende werking.

De Kokos Boost spray gebruik ik op dezelfde manier als de Oil & Care spray. Na het douchen spray ik het product op mijn natte haar en ik merk gelijk dat het kammen heel soepel gaat. Mijn haar ziet er luchtig uit, pluist niet en heeft een mooie glans! Ook de geur van de kokos blijft lang hangen, heerlijk.

Beide producten laten mijn haar niet meer pluizen en dus zijn deze producten helemaal top! Mijn haar heeft een mooiere glans gekregen en ziet er gezond uit. Als ik moest kiezen tussen beide sprays zou ik voor de Andrélon Oil & Care anti-klit spray gaan. Deze sprayt net iets soepeler dan de Kokos Boost.

Wat voor spray of product gebruiken jullie het liefste na het douchen?

Liefs
x

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close