Treaclemoon shower & bath gel

Vaak gebruik ik onder de douche vaste producten, maar één keer in de zoveel tijd koop ik een paar nieuwe producten voor onder de douche en geniet ik hier extra van! Dit keer kocht ik twee producten van Treaclemoon, shower and bath gel. Nieuwsgierig of ze fijn zijn, scrol dan eventjes naar onderen!

Marshmallow Hearts
De tube heeft een super schattige lichtroze verpakking en bevat 500 ml aan douchegel, hier doe je dus lekker lang mee haha! Zoals de naam het al zegt: het product ruikt goddelijk naar (snoep) spekjes! Wanneer ik deze douchegel gebruik waan ik me stiekem toch een klein beetje terug naar mijn kindertijd!

Gentle Powder Love
Ook deze fles bevat 500 ml douchegel wat zo’n heerlijk idee is dat je er extra lang mee kunt doen! Deze geur vind ik iets moeilijker om thuis te brengen. Ik ruik een vleugje vanille, beetje zoetigheid en ergens heeft het ook wel iets weg van karamel. Als ik moest kiezen zou ik voor de eerste variant Marshmallow Hearts gaan. Deze vind ik toch ietsje lekkerder!

Die leuke vintage teksten vind ik stiekem altijd het leukste op de verpakkingen van Treaclemoon! Daarnaast is het echt top dat de tubes:

– Veel inhoud bevatten
– Vegetarian & vegan zijn
– Niet getest op dieren
– Parabenen vrij

Marshmallow Hearts
Gentle Powder Love

Mocht je iemand een cadeautje willen geven dan zijn deze producten een goede keus! De douchegel schuimt goed, gaat lang mee en laat een heerlijke geur achter op de huid na het douchen! De textuur van beide producten heeft een stevige structuur waardoor je maar weinig nodig hebt en de producten zuinig in gebruik zijn.

Wat vinden jullie van de producten van Treaclemoon?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Ik vind de treaclemoon shower en bath gel echt super fijn! Ik heb nu de blackberry memories en de raspberry kiss, en je doet er idd super lang mee en de geur blijft er de hele dag wel idd.
    Super fijn product!

  2. Ik vind de geurtjes vaak net iets te zoet ruiken waardoor ik ze eigenlijk nooit koop. Maar ik ben nog wel benieuwd naar hun herfst geurtjes, binnenkort maar eens kijken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close