Een verwenmomentje met Kruidvat Sinaasappel producten

Wanneer ik in de Kruidvat loop, loop ik standaard een aantal producten keer op keer voorbij, omdat het niet helemaal mijn aandacht heeft of omdat het was weggestopt in een hoekje van de winkel. Toch bleef ik dit keer even staan en keek ik naar de producten van Kruidvat Moments of me. Lees je mee?

Om te beginnen moet ik toegeven dat ik echt een zwak heb voor producten met een sinaasappelgeur. Ik vind deze geur altijd zo verrukkelijk! In totaal zijn er 3 verschillende lijnen die heerlijke producten bevatten. Benieuwd welke geuren er nog meer zijn? Klik dan even op dit linkje!

Deze heerlijke scrub nam ik mee naar huis voor €2,49 en bevat 250 gram scrub. Met zo’n grote pot kun je er zeker een tijdje mee. Het scrubzout verwijderd dode huidcellen en heeft een heerlijke geurolie die een voedend laagje om de huid legt.

Het viel mij gelijk op dat het een heel ander soort scrub is dan een normale scrub. De scrub is super romig, wat natuurlijk door de olie komt. Daarnaast heeft de scrub echt een overheerlijke geur van sinaasappel en voelt het goedje onwijs zacht aan op mijn huid.

Na het scrubben is mijn huid heerlijk zacht en geeft het echt een momentje om tot rust te komen door de aromatische geur, still perfect!

Na de scrub was ik erg nieuwsgierig of de shower gel mij ook zo blij zou kunnen maken. Toen ik de dop open klikte kwam ook hier de heerlijke sinaasappelgeur vrij. Volgens mij is dit echt de perfecte lijn voor mij haha!

De douche gel is licht oranje van kleur en schuimt goed op mijn huid. Mijn huid is lekker zacht en zelfs na het douchen ruik ik de geur nog steeds. De douche gel heb ik gekocht voor €1,99.

Beide producten vind ik echt super fijn en doen wat ze beloven! Daarnaast is het ook een goed betaalbaar product en ook leuk om als cadeautje weg te geven. Kruidvat heeft mij verrast en in ieder geval nieuwsgierig gemaakt naar de andere producten.

Liepen jullie er in de Kruidvat ook stiekem voorbij of gebruikte je deze producten al?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close