Kruidvat Self Tan mousse

Zelfbruiners en ik zijn echt een soort haat-liefdeverhouding haha. Ik ben altijd bang voor de vlekken die een product kan maken of dat mijn huid oranje wordt. Toch willen veel mensen graag een bruiner huidje wanneer zij geen tijd hebben om te zonnen, zoals ik! In dit artikel review ik de Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse, dus ben jij nieuwsgierig of dit product wat voor jou is, scrol dan eventjes naar onderen!

Gebruik altijd een handschoen wanneer je begint aan een zelfbruiner, zo voorkom je gekke vlekken of strepen. De handschoen die ik kocht hoort bij deze lijn van Kruidvat Solait!

Persoonlijk ben ik fan van producten die een mousse substantie hebben, dit vind ik prettiger werken dan een crème. De Mousse kun je zowel op het gezicht als lichaam gebruiken en is afwasbaar. Bij elke wasbeurt zal de kleur vervagen zodat je een mooi natuurlijk resultaat zult krijgen.

De handschoen heeft een fluweelachtige roze stof, waar je de hand in moet steken. De handschoen kun je na gebruik wassen en laten drogen aan de lucht. Ik vind het super fijn dat je de handschoen kunt wassen omdat ik meestal zulke dingetjes na één keer gebruiken weggooi.

Hieronder zie je mijn witte been zonder iets te hebben aangebracht.

De mousse doet mij echt denken aan chocolademousse, maar ook door de heerlijke geur! De geur is een kruising tussen een zonnebrand/chocoladegeur.

De mousse brengt gemakkelijk aan met de handschoen en het product laat geen gekke plekken of strepen achter! De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uren en daarna is het belangrijk om de huid eventjes af te spoelen.

Wat mij betreft is dit echt een top product wat ik veel mensen kan aanraden. Een super fijne mousse die heel gemakkelijk aanbrengt en ook nog een mooi, gebruind eindresultaat geeft!

Kruidvat Solait verkoopt dit product ook in de vorm van een lotion, klik op het onderstaande product om naar de website te gaan.

Wat is jullie favoriete zelfbruiner?

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *