Dagcrème Fresh van de Kruidvat

Vandaag schrijf ik een review over de dagcrème van Kruidvat. Deze lijn genaamd Fresh heeft twee dagcrèmes in het assortiment waarvan één voor een droge en gevoelige huid en de andere voor normale en gemengde huid. Benieuwd of deze producten iets voor jou zijn? Lees dan zeker eventjes verder!

Dagcrème voor de droge & gevoelige huid
De crème heeft een tropische, frisse fruitgeur en is speciaal voor de droge en gevoelige huid. De crème geeft 24 uur hydratatie en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van de zon, dankzij de UVA- en UVB-filters.

De crème heeft een dunne substantie, waarmee je moet oppassen dat je niet te hard knijpt in de tube. Het gekke is wel dat het product als een ‘stevige’ crème uitsmeert op mijn gezicht. Mijn huid voelt lekker zacht aan en ik merk dat het product snel in mijn huid trekt.

Dagcrème voor de normale & gemengde huid
Voor de normale en gemengde huid heeft Kruidvat ook een dagcrème uitgebracht. De crème heeft een subtiele geur van limoen en muntextract, wat echt top is! De werking van deze crème is volgens Kruidvat bijna hetzelfde als die voor de droge & gevoelige huid. Het enigste verschil is dat deze crème een matterend effect heeft.

Ook deze crème voor de normale en gemengde huid heeft een dunne substantie en smeert als een dikke ‘crème’ uit over mijn gezicht. Nadat ik het product heb aangebracht voelt mijn huid in eerst instantie wat vet en glimmend aan, na een paar minuten verdwijnt dit effect. De werking van het matterend effect kan ik niet zo goed ontdekken. Het product trekt iets minder snel in dan de vorige variant, maar mijn huid is na de tijd wel lekker zacht!

De dagcrèmes laten mijn huid de hele dag zacht en lekker fris aanvoelen en zijn zeker een aanrader.  Mijn favoriet van deze twee is de variant voor de droge en gevoelige huid. Een prima product en ook nog eens budgetvriendelijk, €2,99 per tube. De tube bevat 50 ml en is 24 maanden houdbaar.

Wat vinden jullie van deze dagcrème van Kruidvat?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close