Kruidvat 19 Originals 75

Kruidvat heeft al sinds 1975 een eigen lijn die Kruidvat 19 Originals 75 heet. Je zag ze vast wel eens staan in de winkel. Deze lijn sprak mij nooit aan vanwege hun uitstraling, tot dat ze in een nieuw jasje zaten. Door de nieuwe uitstraling werd ik super nieuwsgierig en wou ik deze lijn graag uittesten. Daarnaast is deze lijn ook spot goedkoop voor skincare producten. Het duurste product uit de gehele lijn is €3,49.

Design
De Kruidvat Originals producten hebben een goede look gekregen. De potjes doen mij denken aan de oude apothekers verpakkingen. Daarnaast zijn er weinig merken die hun skincare producten met ‘oud’ bruin glas verkopen. Dit maakt Kruidvat origineels orgineel!

Rozenwater rosé
Het rozenwater is een milde reinigingslotion die de laatste onzuiverheden verwijderd. Dit product kun je vergelijken met een tonic. Een tonic gebruik je ook om de laatste make-up restjes mee te verwijderen. De geur ruikt net als de naam, naar rozen en zorgt voor een verfrissende reiniging. Het rozenwater is te koop voor €1,99.

Dagcrème met vitamine E
De dagcrème is gevoed met vitamine E. Dit staat bekend om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De dagcrème beloofd een soepel en gladde huid en is te koop voor €1,99.

Huidolie evening primrose
De huidolie is verrijkt met Teunisbloem en heeft een fijne subtiele geur. De olie kan je aan brengen met het druppel pipetje wat erg fijn werkt. Zo kun je nooit teveel  olie aanbrengen. De olie is ideaal voor als het wat guurder weer wordt omdat je huid dan vaak wat droger is. De huidolie is verkrijgbaar voor €1,99.

Tips:
– Voor extra nachtverzorging: meng 1 druppeltje huidolie door de dagcrème en masseer dit goed in op het gezicht. Op deze manier kan het de hele nacht inwerken.
– Wissel het rozen water eens af met een tonic voor een milde en zachte reiniging.

Ingrediënten:


Pluspunten:
– De huidolie is zuinig in gebruik door dat het een vrij vette olie is.
– De dagcrème heeft een subtiele frisse geur en trekt snel in de huid.
– Budget vriendelijk
– Een mooi maar simpel design.

Minpunten:
-Glas/breekbaar

De gehele lijn van Kruidvat Originals kun je hier vinden:

Join the Conversation

  1. Helpt die olie echt voor het gezicht? Gebruik jij het ook elke dag?

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Persoonlijk vind ik de olie heel fijn om te mengen door mijn dagcrème!
      Ik breng dit in de avond aan op mijn gezicht zodat het de hele nacht kan inwerken. In de ochtend merk ik duidelijk verschil. Mijn huid voelt zachter aan en is niet meer zo droog! Ik gebruik het product ongeveer 2 keer in de week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close