Primer Water van de Etos

Brengen jullie ook altijd een primer aan op je gezicht voordat je de make-up aanbrengt? Ik wel! De Etos primer water is uitgeroepen tot beste product van het jaar 2017-2018. Toen ik dit zag in de winkel dacht ik gelijk: deze gaat mee in mijn mandje! Mocht je nieuwsgierig zijn, scrol dan eventjes naar beneden!

De primer zit in een mooie doorzichtige flacon, maar het flesje is wel van plastic. Stiekem had ik het net iets luxer gevonden als het flesje van glas was geweest haha.

De primer moet voor de make-up worden aangebracht, om zo de huid goed voor te bereiden. Het leuke van deze spray is dat je het product ook na de make-up en gedurende dag kunt gebruiken om alles mooi te fixeren, of als opfrisser.

Wat vind ik van dit product?
Om een eerlijke mening te geven heb ik het product een aantal keren getest vóór ik dit artikel ging schrijven. De primer vind ik iets minder fijn wanneer ik het gebruik als basis voordat ik mijn make-up aanbreng. Als fixing spray na de tijd is het naar mijn mening toppie!

Verder heeft de spray een mooie egale nevel met een lekkere frisse geur, die niet plakt en ook echt als een soort water aanvoelt. Na een lange dag school of werken zit mijn make-up nog steeds mooi, terwijl ik de spray maar één keer in de ochtend heb aangebracht, na mijn make-up.

Het enigste nadeel is dat het product de oneffenheden niet egaliseert. Dus mocht je een hele onzuivere huid hebben, dan raad ik je dit product niet aan.

Mocht je opzoek zijn naar een goede betaalbare primer dan is dit product zeker een aanrader! De Etos make-up Primer Water is te koop voor € 5,99 voor een inhoud van 75 ml.

Ik vind de spray heel fijn, maar dit komt ook omdat ik geen last heb van een onzuivere huid. Wat vinden jullie van dit product?

Liefs
x

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close