The Ritual of Happy Buddha

Als het goed is kennen jullie allemaal de heerlijke producten van Rituals en hoef ik niet te vertellen dat deze producten eigenlijk niet in jouw stash mogen ontbreken haha! Vandaag schrijf ik een review over 3 producten van: The Ritual of Happy Buddha. Ben je nieuwsgierig naar deze lijn? Lees dan gezellig mee.

De geur van deze lijn is: zoete sinaasappel en cederhout, de producten die ik heb meegenomen zijn:

  • Foaming Shower Gel € 8,50 (200 ml)
  • Body Scrub € 19,50 (375 gram)
  • Body Crème € 17,50 (220 ml)

De foam geeft een dikke laag schuim op de hand zodra dit in aanraking komt met water. De heerlijke sinaasappelgeur en cederhout geven mij echt even een ontspanningsmoment onder de douche. De foam schuimt prima en is zeker een aanrader wanneer je dol bent op dit soort producten!

De body scrub van de Happy Buddha lijn is geschikt voor mensen met een hele droge huid om zo de huid te voeden en te vitaliseren. De scrub bestaat uit heel fijn suiker met verzorgende oliën die mijn huid super zacht maken!

De scrub heeft een heerlijke sinaasappel en cederhout geur waar ik echt dol op ben. Het wordt aanbevolen om de scrub 1 tot 2 keer per week te gebruiken voor een zachte en glanzende huid. Zelf gebruik ik de scrub ongeveer 1 keer in de twee weken en het maakt mijn huidje super zacht.

De body crème heeft een heerlijk luchtige formule die de huid na één keer smeren gelijk goed hydrateert. In de zomer heb ik altijd hele droge benen en daarom komt deze tube mij goed van pas!

Een super fijne crème die lekker ruikt en mijn huid zacht maakt!

Hebben jullie deze Happy Buddha al eens geprobeerd? Om heel eerlijk te zijn koop ik niet vaak producten van Rituals wat eigenlijk wel echt meer zou moeten.. De producten laten je altijd zó lekker ontspannen door de heerlijke geuren.

Kopen jullie wel vaak een product van Rituals?

Liefs
x

 

 

enjoyyourownbeauty
enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 22 augustus 2018 / 16:57

    De douche foams van de Rituals staan altijd in mijn badkamer! En vaak met mijn verjaardag of met de kerstdagen mag ik een bodycreme ontvangen, heerlijke producten! Eigenlijk heb ik niet echt een vaste favoriet, als ze maar niet te zoet ruiken is het goed. Deze happy buddha lijn heb ik sinds kort weer helemaal herontdekt, omdat ik een mini setje cadeau kreeg. Wat een heerlijke geur!