Mijn oude vertrouwde shampoo: Nivea Diamond Gloss Care

Vroeger gebruikte ik altijd de shampoo en conditioner van Nivea Diamond Gloss Care. Tegenwoordig ben ik overgestapt op andere merken zoals Syoss, Loreal Paris, Dove of Andrelon. Waarom weet ik eigenlijk niet precies meer, dus ik kocht bij de Kruidvat weer eens mijn ouderwetse shampoo en conditioner!

  • Nivea Diamond Gloss Care Shampoo € 3,29
  • Nivea Diamond Gloss Care Conditioner € 3,59

Heb jij last van lang en droog haar, dan past deze lijn goed bij jou! De shampoo bevat diamantpoeder en de conditioner diamantdeeltjes, waardoor jouw haar weer mooi gaat stralen.

Nivea Diamond Gloss Care Shampoo
De shampoo is hetzelfde als iedere andere shampoo van Nivea, en is niet heel bijzonder. Een dunne structuur, die goed schuimt zodra ik het op mijn natte haar aanbreng. Na het uitspoelen voelt mijn haar een beetje stroef aan en merk ik dat er zeker weten een conditioner bij nodig is.

Ingrediënten shampoo:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Diamond Powder, Hydrolyzed Silk, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Glycerin, PEG-3 Distearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-90 M, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mica, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, CI 77891

Shampoo

Nivea Diamond Gloss Care Conditioner
De conditioner van deze lijn is een lekkere dikke, romige crème die mijn haar super zacht maakt! Persoonlijk hou ik meer van een dikke crème dan een dunne crème omdat ik dan het gevoel heb dat het product een beter werking heeft. Deze conditioner is voor mij dan ook top!

Ingrediënten conditioner:
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Diamond Powder, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, C12-15 Pareth-3, Phenoxyethanol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Nadat ik mijn haar heb droog geföhnd, zie ik de mooie glans over mijn haar. Mijn haar voelt zacht aan, is gemakkelijk doorkambaar, valt mooi in model en is minder vet. Kortom gewoon een goed product met niet al te veel bijzonderheden.

Wat is jullie favoriete product van Nivea?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close