Heat Mask van L’Oréal Elvive Dream Lenghts

Een paar dagen geleden liep ik door de Kruidvat en viel  mijn oog op het Heat Mask van L’Oréal Elvive Dream Lenghts. Ik was gelijk benieuwd naar dit verwarmende haarmasker aangezien ik dit nog nooit eerder had gezien. Scrol naar onderen om de review over dit product te lezen.

Het masker is onderdeel van de Dream Lenghts collectie en kun je als extra treatment gebruiken om het haar net dat beetje meer verzorging te geven. Meestal liggen deze maskertjes los in een zakje naast de andere producten van Dream Lenghts in de drogisterij.

Het verwarmende masker bestaat uit een intense balsem en een tissue haarmasker. De balsem is verrijkt met plantaardige keratine, vitamines en castorolie om zo de haarvezels intensief te voeden. Het tissue masker is verrijkt met een zelfverwarmende olie die het haar een intensieve voeding biedt. Dit klinkt toch heerlijk!

De verpakking heeft een duidelijke beschrijving dus het aanbrengen kan eigenlijk niet mis gaan.

  1. Open het eerste deel (intense balsem).
  2. Breng de balsem aan op handdoekdroog haar. Zorg ervoor dat je haar al gewassen en ontward is.
  3. Open het tweede deel (badmuts).
  4. Wikkel je haar bovenop je hoofd, doe het tissue haarmasker op, en masseer je haar en hoofdhuid zachtjes.
  5. Ontspan en laat het gedurende 10 minuten inwerken.
  6.  Spoel je haar grondig uit.

De geur van het serum ruikt echt heerlijk! Het serum is eigenlijk een soort dikke conditioner wat lijkt op een masker. Mijn haar is nu halflang en ik had net genoeg aan de hoeveelheid serum wat in de verpakking zat. Wanneer je echt lang haar hebt is het verdelen van deze hoeveelheid wel iets lastiger.

Zodra ik het serum in mijn haar heb verdeeld zet ik de badmuts met olie op mijn hoofd en stop hier mijn haar in. Daarna masseer ik het nog even en laat ik het 10 minuten intrekken. Het masker is erg vet dus pas op voor je kleding.

Tijdens het wachten was ik vooral benieuwd of het masker echt warm, warm zou worden. Dit viel helaas een beetje tegen. Het masker werd een klein beetje warm, maar niet zoals ik had verwacht bij een Heat Masker.

Na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht en ruikt mega lekker! Een hele fijne ‘extra’ treatment om af en toe eens te gebruiken.  Mijn haar is veel zachter geworden dan wanneer ik een haarmasker gebruik, echt top.

Helaas is het maskertje maar één keer te gebruiken en vind ik de prijs €4,29 vrij duur. Voor dit geld kun je ook een grote pot haarmasker aanschaffen.

Ondanks de prijs ben ik erg blij met het resultaat en kan ik deze fijne Heat Mask van L’Oréal Elvive zeker aanraden als je op zoek bent naar een goed voedend masker.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close