Detox en Repair van John Frieda – review

Yes! Tijd voor een nieuwe review over de lijn Detox en Repair van John Frieda. Een poosje geleden plaatste ik een review over een soortgelijk artikel waar ik oprecht enthousiast over was. Benieuwd of ik ook fan ben van deze lijn Detox en Repair van John Frieda? Lees dan snel verder!

Ik kocht de onderstaande producten:

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Detox en Repair van John Frieda

Deze lijn is speciaal voor droog of beschadigd haar. Alle producten zijn verrijkt met avocado-olie en groente thee-extract. Door deze ingrediënten ziet jouw haar er weer gezond uit met een mooie glans en meer volume.

Over de shampoo €10,99

De shampoo heeft een heerlijke frisse geur die ook echt naar groene thee ruikt.

Ik breng de shampoo aan op nat haar en masseer het goed in. Na twee minuten spoel ik het product uit mijn haren en merk ik dat mijn haar al iets zachter voelt dan een gemiddelde shampoo.

Detox en Repair van John Frieda

Over de conditioner €10,99

Je leest het vast vaker als je mijn blog volgt, maar ik word altijd zo blij als alle producten één geur hebben. Dit is bij de conditioner ook het geval. #yay

Detox en Repair van John Frieda

Bij het aanbrengen van de conditioner focus ik mij vooral op de haarpunten. Waarom? Mijn haar wordt veel sneller vet als ik het ook aanbreng op de haaraanzet/hoofdhuid. Misschien een tip als je haar snel vet wordt.

Detox en Repair van John Frieda

Na het uitspoelen voelt mijn haar lekker zacht en merk ik dat het goed doorkambaar is! De conditioner heeft een stevige structuur, pluspunt!

Over het haarmasker €12,99

Het haarmasker gebruik ik één keer in de week.

Detox en Repair van John Frieda

Qua geur is deze hetzelfde als de rest van de producten. 😉

Ik verdeel wat van het haarmasker over mijn handen en masseer het vervolgens in de haarpunten. Na 3 minuten spoel ik het product uit mijn haren en voelt mijn haar zijdezacht.

Mijn ervaring

Alle producten hebben een fijne werking en mijn haar heeft een mooie glans gekregen als het droog is geworden. Mijn haar is makkelijk doorkambaar. Kortom: hele fijne producten!

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mocht jij deze lijn van Detox en Repair van John Frieda ook willen proberen? Neem dan eens een kijkje bij de Etos of Kruidvat.

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Dit kan mijn haar wel gebruiken nu! Zeker door het gebruik van stylingtools…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close