Catrice nagellakjes – yes or no

Een poosje geleden kocht ik twee nieuwe lakjes van Catrice. Zomerse kleurtjes die ik niet in de winkel kon laten liggen. Benieuwd of dit ook wat voor jou is? Lees dan snel verder.

Ik kocht de onderstaande lakjes:

Voor de mensen die destijds het persbericht gemist hebben en nog niet bekend zijn met de ICONails, hierbij een korte introductie:

Blijft tot wel 7 dagen zitten – zonder top coat! De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De ICONails Gel nagellakken zijn verrijkt met açai olie die een verzorgende werking hebben voor je natuurlijke nagels bij het aanbrengen van een intensieve kleur – Kleur & Verzorging op z’n best! Açai olie is bekend vanwege zijn voedende, vochtinbrengende en herstellende effect en zorgt voor een hoogglans finish. De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

60 Let Me Be Your Favourite
Een super mooie kleur die heel chique oogt.

71 Kinda Lilac You
Een prachtige paarse kleur. Persoonlijk zou ik deze kleur niet heel snel dragen, maar toch was ik wel erg benieuwd.

Wat vind ik van de lakjes?
De kleuren ogen prachtig in de flacons, maar wanneer ik mijn nagels begin te lakken merk ik al gauw dat beide lakjes niet dekken. Voor een dekkend effect zijn minimaal drie lagen nodig wat erg veel is. Ik zou dit soort kleuren niet zo snel weer kopen van Catrice, maar mocht je van een licht dekkend ‘effect’ houden dan zijn ze helemaal prima!

Wat is jullie favoriete kleur nagellak of merk?

Liefs
x

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close