Zelfbruiningsmousse van de Lidl – Cien

Het is dan misschien een limited edition lijn van de Lidl, maar ik was erg benieuwd naar deze zelfbruiningsmousse van Cien! Voorheen kocht ik vaak alleen de wattenschijfjes bij de Lidl, maar de laatste tijd doet de Lidl het ook erg goed met make-up en verzorgingsproducten! Nieuwsgierig of je deze zelfbruiner snel moet scoren voordat hij uit de schappen is verdwenen? Lees dan snel verder!

Vorig jaar had ik ook zo’n mega fijn product gescoord van Cien, maar helaas verdween deze al snel uit de schappen. Super jammer en stiekem hoop ik dat Cien zulke toffe producten in het vervolg gewoon lekker in het assortiment laat.

De flacon oogt zomers, bevat 150 ml en is van de lijn: Tropical Summer. In de winkel is trouwens ook nog een lotion te koop, maar een mousse dekt over het algemeen wat makkelijker en iets subtieler.

Before

De mousse zit in een handige pompflacon en wanneer je even goed schud, komt er wit schuim uit. Gebruik altijd een handschoen om het product mee uit te smeren anders krijg je bruine vlekken op je handen! Na 2 tot 3 uren is het bruiningsproces voltooid.

Het resultaat vind ik echt super mooi. Natuurlijk en egaal zonder gekke vlekken. De zelfbruiner laat geen plakkerige laag achter en trekt heel snel in. Wil je liever nog bruiner worden, dan kun je beter kiezen voor een lotion. Hou je meer van een subtielere kleur, dan is deze mousse perfect voor jou! De Tropical Summer Self-Tanning Mousse is verkrijgbaar bij de Lidl voor €2,99.

Gebruiken jullie wel eens zelfbruiner of lig je liever wat langer in de zon?

Liefs
x

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close