Kruidvat Eye Serum Skin Science

Na vele positieve reviews over de Kruidvat Skin Science Eye Serum, moest ik er zelf ook aan geloven. Toen ik het product tegenkwam bij de drogist, kon ik het niet laten liggen en wou ik gelijk het product testen. Mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan zeker dit artikel door waarin ik mijn ervaring met jullie deel!

In de verpakking zitten vijf ampullen en nu denk je vast, maar vijf? Ja dat klopt, maar een ampul kun je meerdere keren gebruiken! Het Serum vermindert wallen en donkere kringen zodra je het product aanbrengt. Ook fijne rimpels worden minder zichtbaar rondom de ogen.

Na 2 minuten zou het verschil gelijk zichtbaar moeten zijn. ik ben super nieuwsgierig of dit ook echt het geval is, let’s try!

Het is de bedoeling dat je het serum elke ochtend en avond aanbrengt op de specifieke zones onder en rond het oog.

Knijp ongeveer ter grote van een rijstkorrel uit de ampul op je vinger en breng het product met kloppende bewegingen, (van binnen naar buiten) aan rondom het oog. Kruidvat geeft op de verpakking aan dat het belangrijk is om niet te wrijven.

Zodra je het serum hebt aangebracht, kun je na een paar minuten ook je make-up aanbrengen. Super fijn!

Mijn Ervaring:
Het serum heeft een dikke en stevige structuur en ruikt een klein beetje fris. Zodra ik het product onder mijn ogen aanbreng, voel ik gelijk verschil. Het voelt lichtelijk verkoelend aan onder mijn ogen en mijn huid wordt ontzettend zacht! Na een paar minuten zijn mijn donkere kringen onder mijn ogen iets minder geworden. Verder zie je vooral dat het de poriën iets egaliseert en dat de huid ietsje strak lijkt getrokken.

Ik ervaar geen plakkerig of naar gevoel na het aanbrengen en vind het oprecht een heel fijn product!

Op de verpakking stond dat het serum tot 8 uren werkt en dit is zeker het geval! Wat vinden jullie van Kruidvat Skin Science Eye Serum?

Liefs
x

Join the Conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close