Mijn favoriete producten

Iedereen heeft zijn of haar favoriete producten wel in huis die dagelijks of wekelijks gebruikt. Het leek mij leuk om jullie te laten zien wat mijn top 5 favoriete producten zijn en waarom. Ben je benieuwd, lees dan gezellig mee!

Mijn favoriete producten
Mijn favoriete producten

Andrelon Keratine Colour
Ik verf al een aantal jaren mijn haar en om heel eerlijk te zijn gebruikte ik nooit een shampoo of conditioner voor gekleurd haar. Ofcourse is dit natuurlijk wel veel beter voor het behoud van je geverfde haar!

Voor mijn blog zocht ik een leuk product om over te schrijven en zodoende nam ik deze twee toppers mee naar huis! Inmiddels zijn deze flacons helemaal op en ik moet zeggen dat mijn haarkleur niet veel vervaagt is. Ik was mijn haar drie keer in de week en niet elke dag! Mijn haar glanst en is heerlijk zacht na gebruik van deze producten. Een echte aanrader voor mensen die hun haar verven!

Mijn favoriete producten
Mijn favoriete producten

Syoss Satin Straight Heat Protection
Na het wassen van mijn haar spray ik altijd deze Satin Straight Heat Protection van Syoss op mijn haar. Het beschermt mijn haar tegen het föhnen en de stijltang. Het verstevigd mijn haar, eigenlijk een hele subtiele vorm van haarlak of een haarmouse. De spray beschermt tot 230 graden!

De spray plakt en verzwaard mijn haar niet en het voelt soepel aan na die tijd met een mooie glans.

Mijn favoriete producten
Mijn favoriete producten

Etos haarolie
De Etos haarolie maakt mijn haar heerlijk zacht. Voorkomt pluizig haar en maakt het haar juist niet vet, alhoewel je dit wel zou denken bij een haarolie! Ik gebruik meestal 2 pompjes en verdeel dit door mijn haar heen, behalve bij de haar aanzet. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en doet precies wat de olie zou moeten doen! Een fijne budgettopper, het product is te koop bij de Etos voor 3,99 en bevat 125 ml.

Mijn favoriete producten
Mijn favoriete producten

Kruidvat 19 originals 75 Rozenwater
Sinds ik dit product ken, kan ik niet meer zonder! Het rozenwater reinigt mijn huid op een hele milde manier. Veel zachter dan een tonic. Het verwijderd de laatste onzuiverheden en verfrist mijn gezicht. Daarnaast is niet alleen het rozenwater een budgettopper maar de gehele lijn van de Kruidvat 19 originials 75! Lees hier mijn andere artikel over de Kruivat 19 originals 75. Het rozenwater is te koop voor €1,99.

Mijn favoriete producten
Mijn favoriete producten

Nivea Soft
Mijn laatste favoriete product is van Nivea Soft! Normaal gesproken krijg ik van bijna alle dagcrèmes puistjes of andere onzuiverheden. Bij deze dagcrème is dat niet het geval. Ik denk dat ik niet zoveel over dit product hoef te vertellen aangezien bijna iedereen het wel kent! Een heerlijk fris ruikende dagcrème, die mijn huid goed gehydrateerd houdt.

Mijn favoriete producten
Mijn favoriete producten

Dit waren mijn favorieten producten van de afgelopen 3 maanden! Natuurlijk zijn er nog veel meer producten die ik fijn vindt maar dit zijn wel echt mijn toppers!

Wat zijn jullie favoriete producten?

Liefs
x

Join the Conversation

 1. He, merkte je dus echt verschil ten opzichte van niet “gekleurd haar” shampoo’s dat je kleur nu beter bleef?
  Ik gebruik namelijk ook nooit shampoo’s voor gekleurd haar..

  Sinds kort gebruik ik ongeveer 1x in de twee weken een haarvoedingsmasker, dat is echt een nieuwe favoriet van me

  Liefs

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Hi Ivon,

   Zoals ik schreef in mijn artikel werkt deze shampoo goed voor geverfd haar!
   Mijn haarkleur was bijna niks veranderd en met een gewone shampoo zou de kleur allang vervaagd zijn.

   Liefs
   x

 2. Het rozenwater van Kruidvat heb ik ook wel eens vaker gebruikt, maar dat is inmiddels al weer lang geleden. Ik merkte destijds wel dat mijn huid er erg goed op reageerde, dus misschien binnenkort toch maar weer eens een flesje kopen.

 3. Leuk artikel! Eerder toen ik nog ‘normale’ shampoo gebruikte en mijn haar verfde, gebruikte ik ook vaak een shampoo voor gekleurd haar. Je merkt duidelijk het verschil. Ik vind ook dat dat soort shampoos je haar veel meer doen laten glanzen.
  Die haarolie van Etos ziet er erg interessant uit, die ga ik binnenkort misschien is proberen, moet eerst mijn andere haarspulletjes opmaken hihi.

  Liefs Sophia

 4. Leuke favorieten! Ik had een een keer de tea tree versie van Kruidvat lotion meegenomen maar de geur vond ik niet zo lekker. Rozenwater lijkt mij fijner ruiken. En wat goed dat je Nivea soft goed verdraagt, lijkt mij ook een hele prettige dagcrème!

 5. Leuk om je favorieten te zien. Andrelon is en blijft een verlavend merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close