Kneipp vijgenmelk-arganolie nature

Douche foams, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Alhoewel ik tenminste niet! Vandaag laat ik jullie kennis maken met de douche foam van Kneipp. Deze douche foam is vrij van conserveringsmiddelen, minerale oliën, bevat verzorgende werkstoffen en is ph neutraal! Lees je mee?

Deze douche foam van Kneipp bevat vijgenmelk en arganolie. De vijgenmelk verzacht je huid en de arganolie voedt en laat je huid niet uitdrogen. Kortom erg verzorgend allemaal! Ook bevat deze foam geen paraffine, siliconen en is niet getest op dieren.

Het design van deze flacon vind ik er mooi uit zien! In eerste instantie deed het me gelijk denken aan de geur van lavendel. Toen ik eenmaal rook aan de flacon verbaasde ik me dat het niet de geur van lavendel was. Het rook juist heel zacht en een beetje zoet naar vijgenmelk! Een heerlijke geur die mij zeker een ontspanningsmoment geeft.

De hoeveelheid schuim van dit product is enorm! De substantie is zacht en heerlijk romig. De titel ‘een moment van pure zachtheid’ past daarom ook perfect bij dit product van Kneipp! De flacon bevat 200 ml en is ongeveer goed voor 30-40 keer douchen.

Helaas zit er wel SLS in dit product maar hier ontkomen we niet aan bij een douche foam. Een douche foam heeft altijd een rijkelijk hoeveelheid schuim wat voornamelijk komt door de sls. Ook staat parfum redelijk hoog in de ingrediënten lijst.

De gehele lijn van Kneipp vijgenmelk-arganolie bestaat uit een bodycrème, body scrub en een douchecrème. Al deze producten zijn o.a. hier te koop. Deze douche foam is te koop voor €8,09.

Een heel fijn product dat precies doet wat hij moet doen! De geur ruikt echt verrukkelijk. Wil jij een moment om te ontspannen? Kies dan zeker voor deze foam!

Liefs
x

Fabienne Krol
Fabienne Krol

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *