Natuurlijke verzorging van Noordkroon

Vorige week kreeg ik een pakketje van de Noordkroon. Dit bedrijf is gevestigd op Texel en is één van de grootste Nederlandse waddeneilanden. In het pakketje zaten de onderstaande producten die wolvet bevatten:

  • gezichtscrème
  • handcrème
  • voetcrème
  • lippenvet
  • neutraal crème

De producten worden voornamelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten en de belangrijkste is wolvet. Wolvet is het vet uit de vacht van een schaap. Benieuwd naar de producten? Lees dan zeker even verder.

Handcrème 
De handcrème is klein en ziet er schattig uit door de vrolijke gele kleur. Daarnaast heeft de crème een fijne geur die afkomstig is van witte klaver. De tube bevat 25 ml handcrème met 10% wolvet. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

De crème heeft een luchtige textuur, zoals je kunt zien aan de gaatjes op de onderstaande foto. De geur vind ik echt heerlijk ruiken maar meer naar een talkpoeder die mijn oma vroeger gebruikte haha.

Het product smeert goed uit, plakt niet en de geur ruikt echt goddelijk!

Voetcrème
De voetcrème heeft een lekkere frisse menthol geur en ook komt de tijm goed tot zijn recht, zoals staat aangegeven op de achterkant van het product. De tube bevat 25 ml en 10% wolvet waarvan 94% natuurlijke ingrediënten zijn. Lekker natuurlijk dus, hier word ik nou echt blij van!

De textuur van deze voetcrème is romig en smeert heel gemakkelijk uit. Daarnaast vind ik deze geur echt super lekker omdat de tijm en de menthol voor een heerlijke frisse geur zorgen.

De crème plakt niet, droogt snel op en helpt bij droge voeten en overmatig eelt.

Gezichtscrème
Ook deze tube bevat 25 ml en 3% wolvet waarvan 98% natuurlijke ingrediënten zijn. Het product ruikt een beetje het zelfde naar de handcrème en dus ook naar talkpoeder haha. De geur vind ik echt heerlijk!

De crème smeert romig uit op mijn gezicht, trekt snel in en heeft een fijne textuur. Mijn huid voelt na het smeren lekker zacht aan en de geur ruik ik na het smeren nog steeds. Dit zou zomaar één van mijn nieuwe gezichtsverzorging kunnen worden, super fijn!

Noordkroon verkoopt niet alleen lekkere crèmes maar ook lippenvet. Dit product is gemaakt van 100% wolvet. Wolvet verzorgt en verzacht de droge lippen en daarnaast bevat het vet geen parfum.

Op de onderstaande foto heb ik niks op mijn lippen gesmeerd. Hier zie je ook dat ik een beetje droge lippen heb en dat dit product goed van pas komt.

Het lippenvet zorgt voor een mooie glans op mijn lippen en voelt daarnaast aan als een iets stevigere Labello. Helemaal niet verkeerd want ik merk dat dit mijn lippen een betere verzorging geeft dan een lippenbalsem.

Neutraal crème
Deze neutraal crème bevat 10% wolvet en is speciaal ontwikkeld voor een droge en gevoelige huid. Mocht je last hebben van eczeem dan is deze crème daar ook geschikt voor. Verder bevat het product geen parfum, etherische oliën of kleurstoffen. 99% zijn natuurlijke ingrediënten.

In het potje lijkt het bijna een soort body butter maar de crème smeert heel soepel en zacht uit. Verder heeft het product geen geur en is zoals aangegeven lekker neutraal!

Ook deze neutraal crème vind ik een fijn product en maakt mijn huid lekker zacht. Het plakt niet en dat vind ik al top, aangezien een plakkerige huid echt een no go is!

Ik ben verrast met deze fijne crèmes van de Noordkroon. Om heel eerlijk te zijn kijk ik altijd kritisch naar een product maar deze producten zijn gewoon goed en ik heb er dan ook niks op aan te merken.

Kijk hoe leuk! In mijn pakketje zat dit plukje schapenwol en super grappig om te zien dat de producten o.a. hiervan gemaakt worden.

De kleine tubes vind ik vooral heel praktisch, er is over nagedacht en je kunt ze gemakkelijk meenemen in je handtas. Mijn favoriet is de gezichtscrème omdat ik merk dat het mijn huid echt soepel en zacht maakt. Mocht je opzoek zijn naar natuurlijke producten kijk dan ook eens op de website van de Noordkroon.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden en laat in een reactie weten wat voor natuurlijke producten jij gebruikt!

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Join the Conversation

  1. Klinken goed deze producten! En wat gaaf dat ze op de Waddeneilanden dit maken. De tubes vind ik heel vrolijk om te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close