Kruidvat Soft Scrub – review

Vandaag wil ik de Kruidvat Soft Scrub graag met jullie delen! Door te scrubben verwijder je dode huidcellen en voelt jouw huid weer zacht en gehydrateerd. Lees je gezellig mee?

Kruidvat Soft Scrub

Over Kruidvat Soft Scrub

Zoals je al kunt zien aan de titel, is deze scrub lekker mild en geschikt voor de gevoelige huid. De scrubdeeltjes verwijderen dode huidcellen op zachte wijze van je huid. De peeling met hydraterende en verzorgende ingrediënten houdt de vochtbalans van je huid op peil.

De scrub heeft een hele neutrale geur die ik niet goed kan omschrijven. Fris en een heel klein beetje poederig. Zelf vind ik de geur wel fijn, maar mocht je een product zoeken dat echt een sterke geur heeft, dan kun je deze beter overslaan.

Kruidvat Soft Scrub

De substantie van de scrub is niet te dun en niet te dik. Verder valt het mij op dat de structuur vrij romig is. Erg prettig en hierdoor voelt de scrub extra mild aan, yay!

Kruidvat Soft Scrub

Mijn ervaring

Nadat ik mijn huid heb gewassen breng ik de scrub aan. Ik verdeel een beetje scrub op mijn handpalmen en masseer de scrub met ronddraaiende bewegingen over mijn huid. Na een minuut spoel ik de scrub van mijn huid.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauyt.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Kruidvat Soft Scrub

Ik merk dat mijn huid ontzettend zacht is geworden. Tijdens het scrubben voelde de scrub ook echt mild aan zoals staat aangegeven. Ondanks dat de geur heel subtiel is vind ik dit een heel fijn product. Ik ben enthousiast!

Waarom scrubben?

Misschien vraag je je af waarom scrubben belangrijk is. Hieronder staat een korte uitleg. 😉

Kruidvat Soft Scrub

Je huid verliest elke dag duizenden huidcellen en dat is een natuurlijk proces. Bij jonge mensen vernieuwd de huid zich automatisch gemiddeld om de 25 dagen. Wanneer je ouder wordt, wordt dit proces trager. Wanneer huidcellen zich te veel opstapelen op de huid, krijg je een dof uiterlijk. Door te scrubben verwijder je de oude huidcellen en krijgt je huid dus weer een mooie glow.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Wat is jouw favoriete scrub?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close