Shizo Natural Cosmetics

Een paar weekjes geleden kreeg ik dit toffe pakketje binnen van het bedrijf: Shizo Natural Cosmetics. De naam van het bedrijf zegt al genoeg, een webshop met allerlei natuurlijke producten. Nieuwsgierig wat ik kreeg? Scrol dan zeker eventjes door dit artikel!

Shell Lip Balm € 12,95
Shizo verkoopt 8 verschillende schelpen waarin zich een balsem bevindt. Hoe leuk is dat? De balsems zijn 100% puur, natuurlijk en bevatten biologische ingrediënten: rozenbottelolie, kokosolie, jojoba olie, lanoline, bijenwas, macadamia olie, mangoboter en vitamine E voor de conservering.

De variant die ik kreeg was de Oriental Fan die heel subtiel naar kokos ruikt, maar absoluut niet sterk. Super fijn, een neutrale lippenbalsem. Het spiegeltje in de schelp vind ik echt zo cute en makkelijk! De balsem blijft de hele dag goed zitten, ook na te hebben gegeten of gedronken, een toppertje!

Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil € 28,00
Dit serum beschermt niet alleen de huid tegen uv stralen, maar werkt ook tegen: roodheid, littekens, striae, huidbeschadiging door de zon en fijne lijntjes. Bij dagelijkse verzorging met Rosehip Oil wordt de stevigheid van de huid, de elasticiteit en de soepelheid beter. Het product bevat de volgende ingrediënten:

rosa canina (rosehip CO2) seed extract*, rosa canina (rosehip CO2) fruit extract*, mixed tocopherols (natural vitamin e), rosmarinus officinalis leaf extract*
*Certified Organic by the Soil Association

In de avond masseer ik 2 tot 3 druppeltjes op mijn gezicht, op een gereinigde huid. Het valt mij gelijk op dat de olie niet vet is, snel intrekt en een onwijs lekkere geur heeft. Het serum ruikt een beetje naar een bos bloemen, heel natuurlijk en fris!

Eau de Parfum: Love Coconut
De parfum bevat echte kokos, laat ik nou net dol op kokosgeuren zijn haha! Verder bevat het product nog koriander, kokosnoot, tonkaboon, vanille en witte ceder. De parfum heeft een lekkere kokosgeur die vrij sterk is, hier moet je dus wel echt van houden anders is deze parfum niet geschikt voor jou!

Eau de Parfum: Vamp a NY
Deze variant ruikt heerlijk zoet. Shizo omschrijft het als vrouwelijk, sexy en sensueel en dat is zeker waar. De ingrediënten zijn: tuberoos, rum, vanille en benjoin. Mijn favoriet van deze twee geuren is toch de eerste variant, die naar kokos ruikt. Deze vind ik net ietsje te zoet.

Tip: Nadat je de parfum hebt aangebracht op de huid, kun je de geur het beste bepalen na 5 minuten. De geur ontwikkelt zich in combinatie met de zuurgraad bij iedereen anders en is dus vrij persoonlijk!

Inika Loose Mineral Blush
Om heel eerlijk te zijn gebruik ik niet zo vaak een blush, omdat ik op dagen dat ik snel de deur uit moet alleen mascara en wenkbrauwgel gebruik. De blush in de vorm van een poeder is zeer gepigmenteerd, waarmee je de intensiteit zelf kiest. Door de goede pigmentatie heb je ook weinig nodig van het product waardoor het super zuinig in gebruik is!

De blush is gemakkelijk te blenden op mijn huid, heeft een neutrale geur en laat een mooie glans achter!

Deodorant poeder Lavender
Toen ik dit potje zag kon ik niet echt ontdekken wat het was, dus ging ik op onderzoek uit. Op de webshop van Shizo zag ik dat dit product een deodorant was. Mijn eerste reactie was dan ook gelijk: huh, maar het is poeder..?

De deodorant is een 100% natuurlijke, aluminiumvrije losse poeder deodorant. Het product bestaat uit sodium bicarbonaat en essentiële oliën. Verder schrijft Shizo het volgende:

  • Langwerkende bescherming
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Vlekt niet op kleding
  • BDIH gecertificeerd
  • Vegan & proefdiervrij

De poeder moet worden aangebracht op vochtige oksels, dus na het douchen of even vochtig deppen met een washandje. De poeder heeft een heerlijke lavendel geur en trekt snel in mijn huid. Ik merk dat ik de gehele dag geen gekke zweetgeurtjes ontdek en dat mijn oksels lekker droog zijn. Kortom een heel fijn product!

Alle producten zijn super fijn in gebruik en het leuke is dat ze ook allemaal echt natuurlijk zijn! Hierdoor is de prijs uiteraard wel wat hoger dan een normaal product bij een drogist, maar het is zeker de moeite waard om te proberen. Shizo verkoopt de producten in groot formaat maar ook in samples.

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

 

Join the Conversation

  1. Wat een prachtige producten! Rosehip oil is inderdaad een heel goed ingredient!
    Ik ben zo benieuwd naar die eau de parfum, de geurnoten zijn helemaal mijn smaak!

  2. Klinkt erg goed, mijn interesse is wel gewekt. Handig dat Shizo ook in samples verkoopt !

  3. Wat een heerlijke webshop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close