Coconut verzorging – Etos

Zijn jullie ook zo dol op de geur van kokos? De nieuwe haarverzorging van Etos sprak me gelijk aan en ik kon dan ook niet wachten om deze producten te testen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

De onderstaande producten die ik kocht zijn:

Deze nieuwe lijn helpt droog en beschadigd haar te herstellen.

Shampoo
De shampoo heeft een dunne formule wat niet heel prettig is. Daarentegen schuimt het product wel top en maakt het mijn haar goed schoon.

Conditioner
De conditioner heeft een iets dikkere formule die lekker romig is. De crème trekt snel in mijn haar en hoeft niet in te trekken, ideaal voor als je even snel wilt douchen!

Haarmasker
Persoonlijk vind ik het haarmasker super fijn om te gebruiken! Het maakt mijn haar heerlijk zacht en geeft een mooie glans. Het masker heeft een redelijke structuur, niet te dik en niet te dun. Daarnaast heeft het maskertje geen inwerktijd, wat je bij de meeste haarmaskers wel hebt. Dit vind ik echt een pluspuntje!

Mijn mening

Als eerste wil ik Etos complimenten geven over de mooie verpakking. De producten maken mijn haar heerlijk zacht en geven een mooie glans. De geur van alle producten ruiken hetzelfde en zijn zeker aan te raden voor alle kokos liefhebbers.

Het is wel een klein beetje gek dat het haarmasker goedkoper is dan de conditioner. Omdat ik dol ben op haarmaskers zou ik de volgende keer eerder het masker dan de conditioner aanschaffen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe lijn?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close