Tommy Girl van Tommy Hilfiger – Review

Tommy Girl van Tommy Hilfiger, ken jij deze heerlijke parfum al? Onlangs scoorde ik dit item en ik kan alvast verklappen dat de geur van deze parfum echt fantastisch is. Een sprankelende bloemengeur die perfect is voor de zomer. Benieuwd of deze geur iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Tommy Girl van Tommy Hilfiger

Over Tommy Girl Eau de toilette

Deze geur van Tommy Hilfiger is al even te koop, maar ondanks dat wil ik de geur nog graag op mijn blog delen. Waarom? Omdat het een onwijs lekkere zomerse geur is! De parfum heeft een sprankelende bloemengeur, geïnspireerd door wilde bloemen uit een Amerikaans landschap. Het combineert een mix van cameliabloem en zwarte braambesbloem met mandarijn, tangerine, cherokee roos, jasmijn en vlinderviooltjes.

Tommy Girl van Tommy Hilfiger

Ingrediënten

Topnoten: Zwarte Bes, Camelia, Mandarijn en Appelbloesem
Hartnoten: Kamperfoelie, Lelie, Viooltje, Munt, Grapefruit, Citroen en Roos
Basisnoten: Magnolia, Leder, Sandelhout, Jasmijn en Ceder

De parfum is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mijn ervaring met de parfum van Tommy Hilfiger

De parfum brengt makkelijk aan en heeft een hele zachte nevel, love it! In de ochtend spray ik ongeveer 2 á 3 keer en dat is ruim voldoende. In de avond ruik ik de parfum nog steeds en dat vind ik echt een pluspunt! Deze heerlijke frisse bloemengeur vind ik erg fijn voor de lente en zomer. In de winter ga ik liever voor een warme geur die kruidig is.

Naast de geur heeft de flacon ook een mooi uiterlijk die ik graag een plekje geef in de badkamer haha. 😉 Tommy Girl van Tommy Hilfiger is o.a. verkrijgbaar bij Douglas, Bol.com en Kruidvat. De flacon uit deze review heeft een inhoud van 50 ml en wordt verkocht voor €22,49.

Wat is jouw favoriete parfum?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close