This is me nagellak van Essence

Een tijdje geleden schreef ik een review over de nieuwe lijn: This is me van Essence, lipsticks. Omdat ik de lipsticks zo fijn vond, besloot ik ook om 3 kleuren nagellak te scoren. Nieuwsgierig of deze lakjes iets voor jou zijn? Lees dan snel verder!

Ik kocht de volgende producten

  • 03 Bold
  • 02 Happy
  • 07 Enough

De lakjes hebben een warme uitstraling door de rose/gouden letters die op de flacons staan. Door de brede kwast, lak je de nagels erg snel en dit is natuurlijk heel prettig. Naast het snelle aanbrengen van de lak, droogt het ook super snel! In no-time kun je weer je ding doen en dit vind ik echt een pluspunt!

03 Bold
Een hele warme nude kleur die bij elk kledingstuk past.

02 Happy
Van alle lakjes uit de nieuwe lijn is dit toch wel mijn favoriet. Een licht warme roze kleur die ik moeilijk vind te omschrijven. De kleur is niet echt roze maar ook niet rood, wat vinden jullie?

07 Enough
Deze kleur is een kruising tussen (donker) rood/paars met een licht bruine tint. Erg mooi!

Zoals je kunt zien op de foto’s heeft de nagellak een prachtige glans. De dekking is perfect en hier verbaas ik me echt over. Eén laagje is al voldoende, dus het is eigenlijk niet nodig om een tweede laagje aan te brengen. Heel soms mist er een heel klein stukje nagellak wanneer ik mijn haar was, maar de rest ziet er dan nog prima uit. Een kleine touch-up kan nodig zijn,  maar dan kun je er ook weer een dag of twee tegenaan!

Door de goede kwaliteit en het gebruiksgemak kan ik jullie deze lijn echt aanraden! De lakjes zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en Etos voor €1,69, dus om de prijs hoef je ze niet te laten liggen.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close