Isana intensieve verzorging voor zacht haar – Rossmann

Isana koop je bij de Rossmann in Duitsland. Typisch een product dat ik graag wilde proberen omdat 90% van deze lijn van natuurlijke oorsprong is. Lees je mee?

Klik op de onderstaande linkjes voor meer informatie of om de producten te bestellen.

Shampoo
Zowel de shampoo als conditioner heeft een heerlijke zoete vanille geur. Niet te overheersend, precies goed! De shampoo is verrijkt met bloemnectar, tiare-bloemextract en kokoswater wat helpt bij droog en beschadigd haar.

De substantie is vrij stevig en schuimt erg goed op mijn natte haar. Meestal valt dit een beetje tegen als ik een huismerk koop, maar dit is niet het geval bij Isana!

Conditioner
De conditioner is verrijkt met bloemennectar, Tiaré-bloemextract en kokosolie. De crème is lekker romig en voelt een klein beetje aan zoals een haarmasker.

Na het uitspoelen voelt mijn haar zacht en gevoed aan. Het haar is makkelijk doorkambaar en de bloemige geur ruik ik nog steeds als het haar droog is. Echt een pluspunt!

De gehele lijn is 90% van natuurlijke oorsprong. Het liefst pak ik dit soort producten wanneer ik ga douchen, omdat ik ook daadwerkelijk verschil voel. De normale shampoos of huismerken maken mijn haar ook wel zacht, maar toch schuimt dat vaak een stuk meer of zijn de producten erg geparfumeerd.

Naast de fijne ingrediënten is deze lijn ook vrij van siliconen en vegan!

Of je dit merk eens moet proberen? Ja!

Houden jullie meer van natuurlijke producten of de gewone merken?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close