Hema Skincare (Aqua)

Tijd om een review te schrijven over twee producten van de Hema. Ik kocht de 3 in 1 Cleansing water en de 24 uur hydraterende gelcrème voor extra hydratatie tijdens deze koude dagen. Lees je mee?

3 in 1 micellair reinigingswater
Eén fles 3 in 1 micellair reinigingswater, ideaal voor als je niet zoveel tijd hebt! Het reinigt, verfrist en haalt netjes alle make-up van het gezicht. De micellair reinigingswater van de Hema is geschikt voor mensen met een gevoelige huid omdat het product geen parfum of kleurstoffen bevat.

Breng een beetje van de lotion aan op een watje en wrijf over het gezicht. Net zoals bij andere micellair reinigers hoef je dit product niet af te spoelen met water.

Ingrediënten 3 in 1 micellair reinigingswater 
AQUA, GLYCERIN, POLOXAMER 184, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, ALLANTOIN, DECYL GLUCOSIDE, BOSWELLIA SERRATA RESIN EXTRACT, XYLITOL, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE.

Aqua 24 uur hydraterende gelcrème
De crème is geschikt voor een normale tot gecombineerde huid en is verrijkt met biologische glycerine, komkommerextract, Evermat en Aquaxyl.

Evermat helpt de talgproductie te verminderen en herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid. Aquaxyl zorgt dat vocht wordt vastgehouden zodat de huid goed gehydrateerd blijft. Breng de gel aan op een schone huid voor het slapen gaan of in de ochtend.

Mijn ervaring
Het reinigingswater van de Hema vind ik fijn om te gebruiken voor mijn huid, maar niet voor mijn ogen. Helaas krijg ik mijn mascara er niet af en dit vind ik toch wel een beetje teleurstellend. Op de verpakking staat duidelijk: ‘verwijdert onzuiverheden en make-up van je gezicht, ogen en lippen.’

De hydraterende gelcrème maakt mijn huid heerlijk zacht en ik voel ook echt dat mijn huid goed gehydrateerd is. De crème heeft een frisse geur zoals het bij ‘aqua’ hoort te zijn.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close