Essence My Only 1 Eyeshadow – oogschaduw – met ooglook

In dit oogschaduw palet zitten maar liefst 22 kleurtjes en is dus super fijn om te gebruiken, wanneer je meerdere looks wilt maken! Nieuwsgierig wat voor look ik met dit palletje creëer en naar het pigment? Lees dan even dit artikel!

Het palletje is dit keer iets duurder dan de andere oogschaduw varianten van Essence. Daarentegen zitten er veel mooie kleurtjes in voor € 9,89. Of het palletje nog te koop is in de winkel durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar je kunt het product wel online bestellen via de website van Kruidvat: Essence My Only 1 Eyeshadow Palette.

Het doosje bevat zowel lichte als donkere kleuren waardoor je heel gemakkelijk, allerlei looks kunt maken. Verder bevat de verpakking nog twee simpele oogschaduw applicators, maar persoonlijk gebruik ik liever mijn eigen kwasten. Deze vind ik altijd net iets fijner werken dan de standaard applicators die worden meegeleverd.

Alle kleuren hebben een goed pigment, alhoewel ik de lichte kleuren een beetje ‘poederig’ vind ogen. Hier ben ik niet helemaal fan van. De felle kleuren zoals blauw of paars blenden moeilijk, maar hebben wel een prima eindresultaat!

Ik kan oprecht tegen jullie zeggen dat ik erg tevreden ben! De werking van de oogschaduw is top en is zeker het geld waard. Dit palletje blijft voorlopig nog wel even in mijn stash, kortom een goed product van Essence!

Kopen jullie liever een klein palet of een grote?

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

 

 

 

Join the Conversation

  1. Ziet er inderdaad best goed gepigmenteerd uit zo! Vind de prijs voor het aantal kleuren ook nog wel prima. Gebruik zelf alleen maar neutrale kleuren en heb 3 palletten liggen.

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Super leuk! Neutrale kleuren vind ik ook vaak net iets fijner om te dragen voor normale werkdagen haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close