Hoe is de Haircare van de Aldi? – Ik testte het

Vorige week liep ik in de Aldi rond om boodschappen te halen en natuurlijk moest ik ook even langs het verzorgingsschap lopen. Ik was niet specifiek opzoek naar iets, maar mijn oog viel op deze schattige roze flessen. In eerste instantie deed het mij denken aan de Gliss Kur anti-klit spray, die ik vroeger altijd gebruikte. Vinden jullie dit ook?

De shampoo en conditioner zijn verrijkt met parel en proteïnen om dof haar weer zacht en mooi glanzend te krijgen. Op de achterkant van het etiket staat: uw haar glanst als een parel en voelt natuurlijk zacht aan. Hier moest ik stiekem wel een beetje om lachen, glanzen als een parel?

De shampoo heeft een dunne structuur wat niet prettig is, maar de geur daarentegen is juist heel neutraal en geeft mij een fris gevoel. Op het achterkant van het etiket staat dat de shampoo een zachte formule heeft en dit klopt wel aardig, want de shampoo schuimt een stuk minder tijdens het wassen in vergelijking tot andere shampoos.

De substantie van de conditioner is niet heel dik, maar ook niet dun en brengt romig aan wanneer ik het door mijn haar masseer. Na het uitspoelen is mijn haar zijdezacht en kam ik er gemakkelijk doorheen. Wanneer mijn haar droog is valt het luchtig in model en heeft mijn haar een mooie glans gekregen.

De shampoo zal ik niet zo snel weer kopen, maar de conditioner vind ik een fijn product. De lijn is zoals belooft erg mild, wat vooral te merken is aan de shampoo. De conclusie is dus eigenlijk dat ik niet tevreden ben over de shampoo en dat de structuur van de conditioner, iets dikker had gemogen.

Als je het vergelijkt met de kwaliteit en prijsverhouding zijn de producten natuurlijk prima! Kopen jullie wel eens verzorgingsproducten van de Aldi?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close