Garnier Aftersun Tissue masker

Oeps iets te lang in de zon gelegen? Hoe lekker is het als je jouw hoofd kunt verkoelen met een maskertje! Garnier verkoopt een Aftersun Tissue masker wat goed is voor na het zonnen. In dit artikel lees je een review van het tissue mask van Garnier. Lees snel verder!

Garnier Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask hydrateert je huid intens, verzacht en verkoelt na een dagje zonnen. Wist je dat dit maskertje dezelfde werking heeft dan wanneer je 5 keer hydraterende crème op de huid smeert? Eén van de ingrediënten is hyaluronzuur. Dit zorgt voor intensieve voeding om de huid optimaal te kunnen herstellen. De huid verzacht en het branderige gevoel wordt minder dankzij de werking van de hazelaar (plant).

Hoe werkt het?
Haal het maskertje uit de verpakking en druk het met je vingertoppen lichtjes aan zodat het goed blijft zitten op de huid. Haal vervolgens het buitenste laagje van het maskertje af en laat het 15 minuten inwerken. Tijd om te chillen met een fijn boek of een serie!

Wanneer de inwerktijd is verstreken kun je het maskertje verwijderen en de overige substantie masseren in de huid. Mijn huid ziet er gelijk een stukje frisser uit en de mooie bruine kleur heeft een klein beetje meer glans gekregen.

Persoonlijk vind ik wel dat de overige substantie mijn huid een klein beetje plakkerig maakt. Volgens de verpakking is het niet nodig om de overige substantie te verwijderen, maar dit vind ik toch wel nodig. Het maskertje heeft een heerlijk verkoelende werking en alleen daarom zou ik het stiekem al kopen haha!

Wat voor producten gebruiken jullie na een dagje zonnen?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close