Aftersun van Kruidvat Solait

Na een heerlijk dagje strand of zwembad wil onze huid nog wel eens verbranden in de zomer. Hoe lekker is het dan om de huid te verkoelen met een fijne aftersun? Precies om deze reden kocht ik twee budgetvriendelijke producten om te proberen en hiervan een review te schrijven. Nieuwsgierig? Scrol dan even naar onderen!

Wat is Aloë Vera
De Aloë Vera plant lijkt erg veel op de cactus maar het is gek genoeg geen familie. De plant groeit in droge gebieden in de buurt van de Middellandse zee, Indonesië en de Nederlandse Antillen. Wanneer je een blad open snijd van de Aloë Vera plant zie je dat er een soort doorzichtig, wit slijm tevoorschijn komt. Deze slijm is erg geliefd in onze verzorgingsproducten. Het slijm dat wordt verwerkt in onze verzorgingsproducten zorgen o.a. voor:

  • Vermindering van littekens en striae
  • Schimmelinfecties
  • Huidirritaties ( bijv. jeuk op de hoofdhuid of na het scheren)
  • Huidproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem
  • kleine, oppervlakkige brandwonden en zonnebrand
  • Een droge of trekkerige huid

Aloe Vera Gel
De tube van de Kruidvat Solait, Aloë Vera Gel oogt fris en ziet er simpel uit. De Aloë Vera Gel verkoelt en verzacht de huid na een dagje zonnen en verzorgt de huid intensief wanneer het verbrand is. Daarnaast brengt het product de vochtbalans weer op pijl. Dit klinkt bijna als een wondermiddel toch?

De gel verkoelt mijn huid en plakt niet wanneer ik het heb aangebracht. Kortom een super fijn product!

Kruidvat solait Aftersun Moisturising Spray
De Kruidvat Solait aftersun Moisturising spray zegt eigenlijk al dat het een extra hydraterend product is. De spray is verrijkt met pro-vitamine B5 en Allantoïne. Nu zal je vast denken, maar wat is dan Allantoïne? Dit is een stof die voorkomt in smeerwortel en schorseneer wat ook erg geliefd is in onze beauty producten! Allantoïne is goed voor:

  • Hydrateren van de huid en het verbeteren van de huidtextuur
  • Het stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en zorgt ervoor dat wondheling wordt versneld.
  • Het verzacht een koortslip, blaren en brandwonden
  • Het beschermt een droge, geïrriteerde of gebarsten huid

Het product klinkt veelbelovend en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar de werking. Op de achterkant van de flacon staat dat de huid wordt verkoeld, verfrist en dat de huid weer lekker zacht en soepel zal aanvoelen.

De spray heeft een super fijne nevel en plakt niet bij het uitsmeren! Mijn huid voelt lekker fris en wordt gelijk gekoeld. Ook de spray is zeker een aanrader.

Mijn ervaring met deze producten is super positief. Beide producten verkoelen en verzorgen mijn huid wanneer ik een dag te lang in de zon heb gelegen.

Het leukste aan deze lijn is dat de producten van Kruidvat Solait voor iedereen betaalbaar is. Mocht je nieuwsgierig zijn of de producten willen bestellen, klik dan even op de onderstaande linkjes!

Wat gebruiken jullie wanneer je te lang in de zon hebt gelegen?

Liefs
X

 

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *