Ochtend boost met de koffiescrub van Kruidvat

Gebruiken jullie wel eens een scrub met koffie? Ik heb nog nooit eerder een scrub met koffie gekocht terwijl ze al een tijdje op de markt zijn. Zou dit product mij net zo wakker maken onder de douche i.p.v een kopje koffie bij het ontbijt? Nieuwsgierig? scrol dan eventjes naar onderen!

Als eerste wil ik mijn complimenten geven aan de verpakking. De verpakking oogt luxe door de donkere kleuren die zijn gebruikt in combinatie met het roze en de koffiebonen! Verder bevat de tube 200 ml en is het 12 maanden houdbaar.

Kruidvat schrijft het volgende:

Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel is een intense scrubsensatie voor je lichaam. De frisse gelformule is verrijkt met een natuurlijke koffiescrub. De douchescrub verwijdert de dode huidcellen en oneffenheden van de huid en geeft direct een energiek, glad huidgevoel. De toegevoegde pro-vitamine B5 helpt de vochtbalans van je huid te reguleren.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen de scrub ruikt echt verrukkelijk! De geur van de scrub is een kruising tussen koffie en chocolade. De geur is intens, dus hier moet je wel van houden anders is deze scrub misschien niet een fijn product voor jou.

De koffiescrub is een donkere gel die dikke korrels bevat. Ik moet eerlijk toegeven dat de gel een dunne structuur heeft en dat je dus moet oppassen met hoe hard je in de tube knijpt.

Zoals jullie misschien al hebben kunnen lezen ben ik dol op dit product! Een heerlijke intense geur en daarnaast vind ik het heel fijn dat het een soort douche gel achtige scrub is i.p.v een pure scrub. De scrub blijft goed zitten onder de douche waardoor je het wel echt even van je lichaam moet afwassen.

Deze koffiescrub is een perfecte manier om je lichaam uitgebreid te scrubben, door zijn heerlijk geursensatie. Zoals de verpakking het al zegt, geeft dit product je oprecht een boost tijdens een douche moment. Kortom: dit product is zeker een aanrader!

Gebruiken jullie wel eens een koffiescrub?

Liefs
X

Join the Conversation

  1. Dit is echt mijn favoriet op dit moment <3!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close