Hema Sheet Masks #nofilter

Het is weer tijd voor het testen van gezichtsmaskertjes! Heerlijk op een zondag met een goed boek en een grote mok thee test ik de sheet masks van de Hema. Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Scrol dan naar onderen en lees snel verder.

Ik kocht twee varianten:

Sheetmasker Bubble
Dit gezichtsmasker bevat bamboehoutskool en Tea Tree Olie Dit zorgt voor een zuiverend en verfrissend effect. Het fijne aan dit maskertje is dat het kant en klaar is. Maak de verpakking open en vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Reinig het gezicht van te voren en laat het masker vervolgens 10 minuten intrekken.

Als ik het masker na 10 minuten van mijn gezicht verwijder merk ik dat niet alle gel in mijn huid is opgenomen. De overige gel kun je in de huid masseren en hoef je niet af te spoelen. Toch vind ik het fijner om de overgebleven gel van mijn gezicht te wassen omdat het toch een beetje plakkerig voelt.

Het verfrissende effect is zeker waar wat Hema op de verpakking schrijft. Ook de knetterende bubbeltjes zijn erg tof!

Neusporiënstrips

Voor €2,50 koop je een set van drie neusstrips van Hema eigen merk. Super leuk, maar zullen de strips ook werken? Meestal ben ik een beetje sceptisch als het om neusstrips gaat, dus ik ben erg benieuwd!

De reinigende ingrediënten die in de strips zijn verwerkt zijn, houtskool en Tea Tree Olie. Dit zorgt voor een zachte reinigende manier om vuil en mee-eters uit de poriën van de neus te verwijderen. Maak de neus nat met water en plak er vervolgens een neusstrip op. Je droogt de neus dus niet, want doordat je de neus nat maakt, plakt de lijm goed.

Als de inwerktijd van 15 minuten is verstreken, haal ik de strip voorzichtig van mijn neus. Tot mijn grote verbazing is de neusstrip leeg op misschien 3 á 4 mee-eters na. Erg jammer want de strip voelde stevig aan en droogde snel op.

Het toffe aan deze producten is dat de Hema een speciaal filter heeft bedacht, #nofilter waarmee je de producten kunt taggen op  bijvoorbeeld Instagram!

Mocht je zoekende zijn naar een leuk verjaardagscadeau of simpele gezichtsmaskertjes dan zijn de Hema Sheet masks helemaal top. Budgetvriendelijk en easy peasy to use!

Liefs
x

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close