Kruidvat Silver Shine Haarverzorgingslijn – review

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over het haarmasker uit deze lijn, waar ik erg enthousiast over was. Toen ik in de winkel zag dat de shampoo en conditioner een nieuw jasje hadden gekregen, wou ik deze graag testen. Benieuwd of de Kruidvat Silver Shine lijn iets voor jouw is? Lees dan snel verder.

Kruidvat Silver Shine

Zilvershampoo

De shampoo is verkrijgbaar voor €2,49, wat voor een zilvershampoo niet duur is. Het verwijdert de gele gloed van wit, grijs en lichtblond (gekleurd) haar.

Kruidvat Silver Shine

De formule bevat paarse pigmenten die de gele gloed in het haar neutraliseren.

Breng de zilvershampoo aan op vochtig haar en laat het ongeveer 5 minuten inwerken. De shampoo reinigt en verzorgt tegelijkertijd je haar.

Conditioner

Ik weet niet hoe het bij jullie ziet, maar ik was nooit mijn haar alleen met shampoo. Daar hoort natuurlijk een crèmespoeling bij. 😉

Breng de conditioner aan als je je haren hebt gewassen met de shampoo en laat dit ongeveer 1 á 2 minuten inwerken. Je merkt gelijk dat je haar een stuk zachter wordt, top! De conditioner is trouwens verkrijgbaar voor €2,49.

Kruidvat Silver Shine

De conditioner is niet te dik en ook niet te dun, precies goed. Verder voelt de crème romig aan en heeft het een goede pigmentatie.

Conclusie

Zoals je kunt zien op de onderstaande foto, zie je wel verschil, maar niet zoals ik had verwacht. Ik had gehoopt dat het resultaat iets meer was haha.

De gele gloed is wel een stuk minder en ik zie een mooie koele en zilveren glans.

Kruidvat Silver Shine

Ik ben tevreden over deze lijn van Kruidvat Silver Shine, ondanks dat ik meer resultaat had verwacht. Dit resultaat is pas na één keer gebruik, dus de kans is groot dat het na een week nog veel mooier is! 😉

Mijn haar voelt lekker zacht, is makkelijk doorkambaar en heeft een mooie glans gekregen. De komende periode ga ik deze lijn vaker gebruiken.

Kruidvat Silver Shine

Zou jij de producten uit de Silver Shine lijn proberen? Mocht je het artikel van het haarmasker nog niet hebben gelezen klik dan hier: Kruidvat brengt een Silver Haarmasker uit.

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Ik heb al veel paarse shampoos geprobeerd, maar deze nog niet ! Bedankt voor de leuke review ! Misschien zal ik deze ook eens testen !

  2. Je ziet inderdaad gelukkig al wel wat verschil! Hopelijk wordt het verschil groter wanneer je het vaker wast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close