Een frisse huid tijdens de warme zomerdagen – Dr. van der Hoog

Een maskertje op zijn tijd, welke vrouw houdt hier nou niet van, ik ken er in ieder geval weinig haha! Zondag is altijd mijn ´verwendag´ en daar mag een gezichtsmasker niet bij ontbreken. Afgelopen week heb ik weer een nieuw maskertje ontdekt die ik graag met jullie wil delen!

Ik liep in de winkel en toen kwam ik het scrubmasker tegen met Goij bessen van Dr. van der Hoog. Een maskertje die de huid hydrateert en exfolieert, zal dit voor een baby zachte huid zorgen?

Naast de extracten uit de goij bessen bevat het maskertje quinoa extract en cranberry scrubdeeltjes waar bomvol vitamine a en c in zit, die de natuurlijke huidveroudering tegengaan. Quinoa zorgt ervoor dat de huid kalmeert en lekker zacht aanvoelt. Op de onderstaande foto kun je de scrubdeeltjes zien zitten.

Voordat ik het gezichtsmasker aanbreng reinig ik altijd eerst even mijn gezicht met een facewash. Het maskertje moet met roterende bewegingen worden aangebracht en daarna 10 tot 15 minuten inwerken.

Het maskertje geeft een verkoelend effect op mijn huid en hierdoor krijg ik echt een fris en schoon gevoel. De scrubdeeltjes zijn lekker subtiel en voelen niet hard aan tijdens het wrijven op mijn gezicht. Een echte aanrader voor de zomer!

De maskertjes van Dr. van der Hoog vind ik altijd heel fijn en ook dit masker heeft mij weer verrast. Het gezichtsmasker heeft mijn huid een lekker schoon en fris gevoel gegeven en na afloop was mijn gezicht heerlijk zacht! Op zo’n moment ben ik altijd blij dat het weer zondag is haha!

Wat is jouw favoriete gezichtsverzorging en volg jij mij al op social media? Volgen is <3!

Liefs
x

 

 

 

 

 

 

 

Join the Conversation

  1. Ik hou van de Dr. van der hoog maskertjes. Deze lijkt mij ook erg fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close