Mijn favoriete winter toppers

Hebben jullie ook producten die onmisbaar zijn in de winter? Een paar jaar geleden gebruikte ik voor mijn lange haar altijd de anti-klit spray van Gliss Kur om zo de knopen er gemakkelijk uit te borstelen. Twee jaar terug besloot ik mijn haar kort te knippen en gebruikte ik deze producten niet meer. Nu mijn haar weer wat langer wordt grijp ik toch weer terug naar mijn oude vriendjes!

Gliss Kur Total Repair
Deze anti-klit spray is speciaal voor droog en beschadigd haar. Heb jij last van super veel klitten? Een paar keer sprayen en je glijd zo met de borstel door je haren. Het product bevat keratine sealer voor soepel en zacht haar. Verder zorgt de formule voor een verminderde haarbreuk tot 90% en bevat 19 verschillende ingrediënten.

Het product bestaat uit twee lagen en moet voor gebruik eerst goed geschud worden. Zodra ik op het pompje druk ontstaat er een mooie nevelachtige spray wat perfect over de haren verdeelt wordt, tijdens het aanbrengen. De geur van het product ruikt fris met een lichtelijke zoete tint. De exacte geur kan ik niet plaatsen, wel vind ik dat het product super lekker ruikt!

Gliss Kur Oil Nutritive
Deze variant is speciaal voor lang haar met gespleten haarpunten. De anti-klit spray zorgt voor directe doorkambaarheid, een gezonde glans en zorgt voor 95 % minder gespleten haarpunten.

De spray heeft een super fijne nevel nadat je één keer het pompje indrukt. De niet vette formule met kostbare beauty-oils voedt en beschermt het haar, voor minder gespleten haarpunten. De Oil Nutritive spray ruikt naar vanille maar de geur is niet heel sterk, wat ik persoonlijk juist prettig vindt.

Beide producten kunnen worden aangebracht, na goed schudden, op (handdoek) droog haar. Naast het feit dat deze producten ontzettend goed, het haar ontklitten geeft het mijn haar ook een heerlijke geur mee en geeft het een mooie glans.

Mijn haar voelt ontzettend zacht aan en ik merk een groot verschil wanneer ik mijn haar kam zonder deze spray.

Kortom een super fijn product voor wanneer jouw haar veel vervelende knopen bevat! Als ik mocht kiezen tussen deze twee varianten zou ik voor de Total Repair gaan, maar dat is dan alleen voor de lekkere geur haha! Nieuwsgierig geworden naar de producten? Klik dan eventjes op de onderstaande linkjes.

 

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close