Garnier Bio – Biologische en vegan skincare huidverzorging

Een poos geleden is de biologische en vegan huidverzorging van Garnier gelanceerd. Super tof en ik ben ook erg benieuwd naar de collectie want het ziet er zo mooi uit! Ik kocht twee producten van deze lijn. Mocht je deze producten nog niet kennen, scrol dan snel naar onderen!

Garnier Voedende Mist
De voedende argan mist is geschikt voor de gevoelige en droge huid. De mist voelt licht aan en voedt en verfrist de huid. Je kunt de mist meerdere keren per dag gebruiken en daarnaast is het ook nog eens makkelijk mee te nemen.

Ondanks dat ik geen gevoelige of droge huid heb vind ik deze mist echt heel top! De geur van de spray is erg lekker en heeft een licht kruidige geur. Vooral in de zomer is het heerlijk om de mist te gebruiken, het voelt echt aan als een verfrissing en de nevel is onwijs fijn!

Garnier Detox Reinigingsgel
Ik vind het echt heerlijk om een reinigingsgel onder de douche te gebruiken en ook dit product is één van mijn favorieten. De reinigingsgel met citroengras reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden. Het product kun je gebruiken in de ochtend of avond. Masseer de reinigingsgel in de vochtige huid en spoel daarna goed af met lauwwarm water. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en heeft een lichte glow gekregen.

Wat vind ik van deze lijn?
De twee producten die ik van deze lijn heb gekocht zijn echt onmisbaar! Ik ben dan ook erg nieuwsgierig geworden naar de rest. Ik kan helaas niet zoveel vertellen over de werking van deze producten omdat ik geen gevoelige of droge huid heb. Wel kan ik jullie de voedende mist en de reinigingsgel aanraden, want ze zijn echt heel fijn om te gebruiken!

Wat vinden jullie van de Garnier Bio lijn?

Liefs
x

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

  1. 26 juli 2019 / 10:23

    Ik vind de producten ook heel fijn! Ik heb wel een andere spraykop op de mist gezet, bij mij kwamen er hele grote druppels uit! Is dit bij jou niet het geval?