Tips om jouw make-up look te versnellen

Heb jij het in de ochtend soms ook zo druk dat je geen of weinig tijd hebt om je make-up aan te brengen? Of kun je gewoon je lekkere warme bed niet uitkomen? Juist voor dit soort momenten wil ik jullie een paar tips geven die je in de ochtend kunt toepassen om je routine een beetje te versnellen of om een bescheiden maar toch pretty look te creëren. Benieuwd? Lees dan zeker even mee!

Om eerlijk te zijn ben ik gewoon te lui om eerder op te staan in de ochtend. Mijn bed ligt gewoon zo lekker waardoor ik soms mijn make-up skip haha. Toch wil bijna iedere vrouw graag een beetje leuk de deur uit en daarom leek het mij leuk om jullie een aantal tips te geven. 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen… skip de foundation. Tijdens de warme zomerdagen wil je toch ook graag een mooi bruin gezicht? Het blenden van foundation neemt vaak veel tijd in beslag. Kies daarom liever voor een bb cream en blend deze lekker subtiel en snel in de huid.

De mascara die ik op de onderstaande foto draag is van Cien, dit merk is te koop bij de Lidl. Om mijn wimpers net wat meer volume te geven kies ik vaak voor een waterproof mascara. Zo ben je ook gelijk save tegen de regenbuien!

De wenkbrauwen… ik weet niet hoe het met jullie zit maar persoonlijk ben ik hier altijd erg lang mee bezig en ik denk niet dat ik de enige ben haha. Daarom raad ik aan om een wenkbrauwgel te gebruiken die kleur bevat. Wanneer je de vorm nog iets strakker wilt hebben kun je er voor kiezen om met een potloodje de juiste lijntjes te trekken en lichtelijk in te kleuren. Zo is jouw wenkbrauw heel snel klaar!

Om nog net dat beetje meer te geven aan mijn look breng ik een highlighter aan. Een mooie glans op het gezicht maakt de look stralender.

Als laatste kies ik voor een leuke lipkleur. Wanneer je een felle kleur kiest, kies je er ook voor om dit heel netjes binnen de lijntjes aan te brengen. Voor een snelle look is dit natuurlijk niet handig. Kies daarom voor een leuke lippenbalsem. Deze kun je snel aanbrengen en overal zonder moeite bijwerken!

Deze look creëer ik in 6 a 8 minuten. Een prima look die lekker simpel en snel is gemaakt.

Wat is jouw make-up routine in de ochtend of heb je hier stiekem ook geen tijd voor?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close