Essence Brow Pomade + Brush – review

Ken jij het nieuwe product van Essence al? Essence Brow Pomade + Brush, een twee in één product voor je wenkbrauwen. Benieuwd of je deze Brow Pomade zelf ook moet proberen? Lees dan snel verder!

Essence Brow Pomade + Brush

Ik kocht de onderstaande varianten:

Deze producten zijn verkrijgbaar in vier tinten, namelijk 01 Blonde, 02 Ash Blonde, 03 Cool Brown en 04 Dark Brown.

Essence Brow Pomade + Brush

De textuur van de pomade is romig waardoor je het product gemakkelijk kunt aanbrengen! De pen heeft twee zijden. De ene kan kunt je losdraaien, daar zit de pomade.

Pssst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Essence Brow Pomade + Brush

Aan de andere kant zit het kwastje, dat met een kliksysteem werkt. Zoals je op de onderstaande foto kunt zien is het borsteltje schuin afgesneden. Hierdoor kun je heel precies te werk gaan zonder te knoeien of uit te schieten. Heel fijn!

Essence Brow Pomade + Brush

Op de onderstaande foto kun je de swatches zien van 03 Cool Brown en 04 Dark Brown. 04 is de donkerste swatch aan de buitenkant en 03 is iets grijzig.

03 Cool Brown

Het aanbrengen gaat onwijs makkelijk en je kunt heel precies werken door het mooie borsteltje, dat schuin is afgesneden. Het kwastje dip ik ongeveer 2 á 3 keer in de pomade. Dit is echt voldoende!

Essence Brow Pomade + Brush

Laat de pomade even drogen zodra je het hebt aangebracht en daarna merk je al heel snel dat je wenkbrauwen heel stevig zijn geworden. Je kunt dit een beetje vergelijken met een wenkbrauwgel.

Essence Brow Pomade + Brush

04 Dark Brown

Ook deze variant brengt gemakkelijk aan door het fijne kwastje en de romige textuur van de pomade.

Essence Brow Pomade + Brush

04 Dark Brown heeft een warme gloed ten opzichte van kleur 03 Cool Brown. De kleur vind ik erg mooi, maar zelf zou ik liever voor de Cool Brown gaan omdat mijn haar blond is. 😉

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mijn ervaring

Zoals ik al eerder schreef kun je de Essence Brow Pomade + Brush heel makkelijk en precies aanbrengen, heel fijn dus!

Ik moet wel eerlijk zeggen dat de opening van het potje met de pomade een beetje klein is. Hierdoor moet je het kwastje er recht in dippen. Dit is het enige minpuntje van dit product, maar verder vind ik het eindresultaat erg mooi!

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Hey, ziet er heel netjes uit ! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een wenkbrauw potlood gebruikt, maar ik zal me er ook maar eens eentje aanschaffen denk ik ! Bedankt voor de leuke review !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close