Essence oogschaduw geïnspireerd op natuur

Essence heeft laatst een leuke editie uitgebracht genaamd: wood you love me? Speciaal voor Valentijnsdag om jou een prachtige look te geven met de zachte oogschaduw kleuren met een vleugje bos. De producten waren van half januari tot half februari 2018 te koop maar ik zag de collectie nog steeds in de Kruidvat liggen terwijl we al maart zijn, mazzel dus! Lees je mee?

De bovenkant van het palletje heeft een schattige flip image. Wanneer je het palletje beweegt zie je dat de konijntjes elkaar omhelzen en weer van elkaar staan. Alleen hierom vind ik het al leuk haha.

Het palletje heeft 4 zachte oogschaduw kleuren en 1 highlighter, die zit in het midden. De groene kleuren geven mij gelijk een bos gevoel, super tof!

Tijd om de kleurtjes te swatchen op mijn arm. De poeder brengt heerlijk zacht aan en ik merk bij het uitvegen dat de poeder heel gemakkelijk wil blenden. De kleuren zijn van links naar rechts geswatcht.

Op de achterkant van het doosje staat nog wat informatie over de kleuren. Ook zie je op de achterkant hoe je de poeder moet aanbrengen maar laten we eerlijk zijn. Niks is leuker om je eigen look te creëren en dit zal ik dan ook niet laten haha!

Het potloodje hoort bij de collectie en kon ik dan ook niet laten liggen. Het potloodje bestaat uit 2 kleuren, een lichtgroene mint kleur en een donkergroene kleur.

Met behulp van een plakbandje aan de zijkant van mijn ooglid, heb ik een mooi strak potloodstreepje gezet met de mint groene kleur en aan de binnenkant met de groene kleur. Deze ooglook heb ik zelf gemaakt en niet volgens het doosje van Essence. Een beetje creativiteit vind ik altijd leuk als het om oogschaduw draait. Doen jullie het altijd volgens de gebruiksaanwijzing?

Zoals de vraag op de voorkant van het palletje stond geschreven: wood you love me? Ik kan hier vrij kort op zijn en dat is ja! Dit palletje heeft zulke mooie intense kleuren waar ik echt verliefd op ben.

Misschien ligt dit leuke doosje ook nog wel in jouw Kruidvat filiaal maar dan moet je niet te lang wachten. Voor jullie een tip om zeker eens naar een tijdelijke collectie te kijken aangezien dit echt een top product is!

Zou jij ook verliefd worden op dit palletje?

Liefs
x

 

 

 

 

 

Join the Conversation

 1. Ik zou inderdaad verliefd worden op dit palette, maar de look die je er mee gemaakt hebt wauw <3

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel! 🙂

 2. Die look is stunning! Heel mooi gecombineerd. X

 3. Super leuk hoe je deze look hebt gemaakt; lekker creatief! Prachtig vastgelegd op de foto ook. Echt heel gaaf.
  Mooie blog heb je! Liefs 🙂

 4. Wat een schattig palette! Ik heb de oogpotloden en het roze nagellakje uit deze collectie gekocht!

 5. Ik ben sowieso gek op Essence. Het is spot goedkoop en ze komen regelmatig met iets nieuws. Super kwaliteit voor het geld. Ze hadden ooit mat nagellak. Die vind ik ook helemaal geweldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close