Glow to go van Essence

Een mooie glow over je gezicht, wie wil dat nou niet? Ik denk iedereen wel en daarom nam ik dit leuke product Glow to go van Essence mee naar huis. Naast de glow is het ook gelijk een setting spray wat er voor zorgt dat de make-up de hele dag mooi blijft zitten. Nieuwsgierig naar dit product? Lees dan even mijn artikel door.

Essence schrijft het volgende:

» De spray fixeert de make-up en creëert meteen een stralende look dankzij de lichtreflecterende pigmenten. het soft-focus effect vereffent kleine onregelmatigheden van de huid en geeft een egale teint. Elke verneveling van de spray versterkt het effect waardoor het heel gemakkelijk is het gewenste niveau van glans te bereiken. ook ideaal als boost van frisheid voor onderweg.

Na het lezen van het etiket achterop het flesje werd ik zo enthousiast en kon ik niet wachten om het over mijn make-up look te sprayen! Voordat ik dat deed wou ik jullie de nevel eerst even op mijn hand laten zien.

De flacon bevat 50 ml en na één keer sprayen viel het mij gelijk op dat er niet een egale nevel uitkwam. Ik werd dan ook wel een beetje bang voor het eindresultaat op mijn gezicht..

Op de onderstaande foto is te zien dat het product vlekken geeft op mijn wang. Erg jammer want mijn verwachtingen waren echt hoger dan dit! Naast de vlekken vind ik ook dat mijn gezicht wel heel erg glimt..

Dit is een foto van mijn hele gezicht. Op het eerste gezicht valt de glow best wel mee maar zodra ik met mijn hoofd naar het daglicht ga staan, lijkt mijn hoofd enorm vet. De geur ruikt trouwens wel lekker van de spray, een beetje zoetig maar is niet heel erg aanwezig.

Erg jammer dat de spray niet goed nevelt en helaas niet een goede summer glow geeft. Daarnaast kan ik ook niet met zekerheid zeggen, of mijn make-up de gehele dag er mooier door blijft zitten.

Hebben jullie dit product wel eens gebruikt of weten jullie een andere spray die het gezicht wel een mooie subtiele glow geeft?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

 1. Danielle says:

  Ik heb hetzelfde met mijn flesje 🙁
  Super jammer….
  Ik dep daarna nog na met een beautyblender, maar de vloer en mn kleding zitten ook helemaal onder.
  Echt een no go, zeker voor de prijs

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Wat jammer! Hopelijk komt Essence binnenkort met een beter product.. 🙂

   Liefs
   X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close