Zomerse matte lipstick kleurtjes van Catrice

De warme zomerdagen komen steeds dichterbij en ook ik krijg de zomer in mijn bol! Mooi weer, vrolijke kleding en een matchende lipstick mag dan natuurlijk niet ontbreken. Catrice heeft alweer een tijdje een aantal nieuwe lipsticks te koop genaamd Ultimate Matte Lipstick. Dit keer heb ik 2 kleurtjes meegenomen uit het oude assortiment en niet uit het nieuwe! Ben je benieuwd naar het resultaat, lees dan gezellig mee.

De kleurtjes die ik heb meegenomen zijn:

Deze kleurtjes vind ik ontzettend leuk voor de zomer, fleurig en ook opvallend.

Catrice belooft ons matte lippen te geven, een crèmige textuur, intensieve dekking en daarnaast niet te vergeten een dierproefvrij product!

De lipstick hoort na 1 applicatie een goede dekking te geven en meestal is dit vaak nog wel een dingetje, aangezien veel lipsticks dit helaas niet doen.

In het begin was ik wel een beetje bang dat de lipstick erg droog was aangezien dit op het eerste gezicht wat korrelig lijkt.

Let’s try!
Mijn eerste indruk is echt meteen WAUW! De lipsticks zijn inderdaad erg romig en goed gepigmenteerd. Ik vind de kleurtjes ook zo mooi en waar ik bang voor was, is totaal niet het geval.

Op deze foto draag ik 020 From rose with love  en mijn lippen zien er mooi gehydrateerd uit. Ik verbaas mij eerlijk gezegd echt over het pigment. Bovenop mijn onderste lip zie je, als je goed kijkt een paar plekjes zitten. Zelfs die plekjes dekt de lipstick erg mooi!

Op deze foto draag ik 030 Rouge làlà .  Ook hier zien mijn lippen er prima uit. Normaal gesproken voel ik een lipstick altijd zitten maar bij deze niet.

Natuurlijk was ik ook nieuwsgierig hoe lang de lipstick bleef zitten en dit heb ik uiteraard voor jullie getest. Na het eten van een broodje vervaagt de kleur geleidelijk waardoor je geen gekke hoeken lipstick mist, erg prettig. Daarnaast blijft de lipstick prima zitten wanneer je alleen wat drinkt.

Zoals jullie hebben kunnen lezen was ik erg positief over beide kleurtjes en hoef ik niet uitgebreid te praten bij deze eind conclusie haha. De Ultimate Matt Lipsticks zijn te koop voor €3,99 per stuk en voor die prijs zijn ze het zeker waard.

Wat is jullie favoriete kleur als het aankomt op lipsticks?

Liefs
x

 

 

 

Join the Conversation

  1. Mooie zomerse kleurtjes, ze spatten van mijn scherm af. Vooral from Rose with love vind ik erg mooi.

  2. Wat een mooie kleurtjes, vooral From Rose With Love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close