Make-up remover Action vs Big bazar

In dit artikel wil ik graag twee budget producten testen die bij iedere vrouw niet kunnen ontbreken, namelijk make-up remover. Vroeger was mijn favoriete make-up remover van Nivea tot dat ik die van de Action ontdekte. Alvira gebruik ik nu al een paar maanden en deze bevalt mij echt top!

Daily care is van de Big Bazar en deze heb ik nog nooit eerder gebruikt. Ik ben dan ook erg benieuwd aar dit product! Lees je mee?

Alvira bestaat uit een gewone remover en een olie. Je moet dit flesje eerst even goed schudden voor gebruik zodat de olie goed gemengd wordt met de andere remover. De remover is ook voor waterproof make-up, ideaal! Er zit 150 ml in de flacon van Alvira.

Om de remover optimaal te testen heb ik flink wat oogschaduw, mascara en oogpotlood aangebracht. Op de gebruiksaanwijzing van Alvira staat dat ik zachtjes over mijn oogleden moet strijken.

Zoals je kunt zien op het wattenschijfje zit er vrij veel make-up op. En dit is pas na één keer lichtelijk over mijn ooglid te hebben gestreken. Mijn oog voelt heel zacht aan door de olie en ik hoef totaal geen moeite te doen om mijn oog make-up er af te halen. Nu is het tijd om Daily care van de Big Bazar te testen. Deze olie bestaat uit een normale remover en een olie.

Om een eerlijke mening te geven over dit product heb ik dezelfde ooglook gemaakt. Ik ben erg nieuwsgierig!

De Daily Care remover is niet zo soepel als de Alvira. Ik merkte dat ik echt moest wrijven over mijn ooglid om de make-up te verwijderen. Mijn ooglid deed na die tijd zelfs een beetje zeer en was gevoelig. Ook kun je op het wattenschijfje zien dat er veel minder make-up op zit. Jammer want het leek in eerste instantie een goed product!

Als ik moet kiezen, kies ik nog steeds de Alvira van de Action! Hierbij hoef ik niet te wrijven over mijn ogen. De olie verzorgt mijn huid goed en de remover prikt niet in mijn ogen.

Wat is jouw favoriete remover?

Liefs

x

Join the Conversation

  1. Goede tip! Ik heb nu een andere van Action, maar ik denk dat ik deze erbij ga halen. 🙂

  2. Leuk artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close