Etos Exotic Goddess

Ken jij alle vrolijke lipstick kleuren al van de Etos? In dit artikel review ik de lipstick Exotic Goddess. Niet iedereen smeert een oranje kleur op zijn lippen aangezien het best wel gewaagd is. Persoonlijk draag ik zelf ook niet snel deze kleur maar wie weet kan daar na deze review verandering in komen.

Wat mij opvalt is dat deze lipstick een mooie strakke vorm heeft. Zoals je kunt zien heeft Etos zijn logo hierop verwerkt wat ik persoonlijk erg chique vind staan.

Verder is het uiterlijk vrij basic met een standaard zwarte kleur.

Ik heb de lipstick op mijn arm geswatcht. De kleur vind ik best wel oranje maar dit kon ik natuurlijk verwachten. Wel vind ik het een mooie kleur! Ik ben dan ook heel benieuwd hoe hij zal staan op mijn lippen.

Om eerlijk te zijn moet ik wel wennen aan deze kleur en toch vind ik hem wel mooi staan! Niet te licht en niet te donker. De lipstick brengt heel gemakkelijk aan en voelt zijde zacht op mijn lippen. Wel moet ik de kleur een aantal keer aanbrengen omdat hij na één laagje niet helemaal goed dekt, dus een intense kleur vind ik het niet.

Een mooie lipkleur met een normaal pigment. De kleur vervaagt vrij snel van mijn lippen na wat eten of drinken, erg jammer. Ondanks dat het niet een perfecte lipstick is vind ik de kleur wel mooi!

Wat is jouw ervaring met de lipsticks van de Etos? Laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Wat een knalkleur! Die kleur staat heel mooi als je lekker bruin terugkomt van vakantie. De lipsticks van Etos zijn mooi, maar vaak vervagen ze vrij snel, wat wel jammer is…

  2. Wauw, wat een felle en mooie kleur! Ik zou de kleur zelf niet dragen, maar vind het bij anderen wel altijd heel leuk staan 🙂 Jammer dat de kleur snel vervaagd.

    Liefs!

  3. Gave kleur! Staat je ook heel mooi. Ik heb ook wat lipsticks van Etos maar die gebruik ik eigenlijk heel weinig omdat ze inderdaad heel snel vervagen dat is wel erg jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close