Essence Instacare lipstick

Kennen jullie de nieuwe lipkleuren al van Essence? In dit artikel vertel ik jullie meer over 3 kleuren van dit product die ik kocht bij de Kruidvat. Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee!

De drie kleuren die ik kocht zijn:

Lipstick 01 Sandy Sunrise
Op zoek naar een mooie donkerbruine nude kleur? Dan is deze kleur perfect voor jou! De lipstick dekt mijn lippen al na één laagje en heeft een prachtige glans. De lipstick voel je bijna niet zitten wanneer je hem draagt, maar helaas verdwijnt de kleur redelijk snel na wat te hebben gegeten of gedronken.

Lipstick 06 Romantic Doze
Bij deze kleur verwacht ik echt fel rode lippen, maar helaas was het resultaat toch iets anders. De kleur moet een paar keer worden aangebracht voordat je lippen mooi gedekt zijn. De kleur is niet diep of fel rood en ik vind hem een heel klein beetje naar oranje neigen. Dit neemt niet weg dat ik het geen mooie kleur is! Ook deze lipstick verdwijnt snel nadat je wat gegeten of gedronken hebt.

Lipstick 05 Sweet Poison
Ik kan oprecht zeggen dat dit mijn favoriet is van alle varianten hierboven! De lipstick heeft een prachtige donker rode/roze kleur en geeft de lippen een mooie glans. Helaas moet ik ook deze kleur gedurende de dag een aantal keren bijwerken na wat te hebben gegeten of gedronken.

Het leuke aan deze producten is dat het een lipstick en balsem in één is. Dit merk je ook gelijk wanneer je de kleur aanbrengt. De lipstick smelt een soort van op de lippen en voelen heel zacht aan! De producten zijn verrijkt met vitamine E en 20% sheabutter olie.

De Insta-care lipsticks zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat of Etos voor €1,99 per stuk. De lijn bevat veel leuke kleurtjes en zijn onwijs fijn om aan te brengen. Mocht je opzoek zijn naar een lipkleur die lang blijft zitten, dan raad ik je deze producten niet aan.

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close