Essence Pretty Naturel Hydrating Foundation – Review

Essence Pretty Naturel Hydrating Foundation, een nieuw product van Essence. Ik was natuurlijk gelijk enthousiast en aangezien mijn huidige foundation op was, besloot ik deze te proberen. Benieuwd naar mijn ervaring en het resultaat? Lees dan snel verder!

Essence Pretty Naturel Hydrating

Over: Essence Pretty Naturel Hydrating Foundation

Deze foundation is verrijkt met hyaluronzuur en aloë vera. Dat zorgt voor 24 uur hydratatie en 24 uur een natuurlijke matte finish. Dankzij de medium dekking laat de foundation roodheid verdwijnen en krijg je een mooie egale teint.

Nog een leuk weetje: het product is vegan! <3

Essence Pretty Naturel Hydrating

Ik kocht de onderstaande varianten:

Essence Pretty Naturel Hydrating
050 (links) is de donkere foundation en 040 de lichte (rechts).

Essence Pretty Natural 050

De tube zit in een mooie verpakking verpakt als je het product koopt. De uitstraling is fris en sprak mij gelijk aan. Verder is de tube voorzien van een draaidop en je kun de foundation gemakkelijk doseren.

Essence Pretty Naturel Hydrating

De foundation blend een beetje stroef in de huid, wat ik zelf niet heel prettig vind. Het eindresultaat vind ik wel ontzettend mooi! Mijn rode huid is inderdaad niet meer zichtbaar en de foundation laat een mooie matte finish achter.

Essence Pretty Naturel Hydrating

Essence Pretty Natural 040

Deze variant is iets lichter dan nummer 050. De verpakking bevat net zoals de andere producten 30 ml foundation en is vegan.

De foundation breng ik aan met een vochtige blender, maar helaas vind ik het aanbrengen toch een dingetje.

Het resultaat vind ik wel erg mooi geworden, dus ik neem het blenden voor lief haha! Ik moet wel eerlijk zeggen dat deze kleur iets te licht is voor mijn huid. Het maakt mijn gezicht een beetje bleek.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Youtube?

Mijn ervaring

Ik vind het resultaat van deze foundation ontzettend mooi. Het geeft de huid een matte finish en ik kan gedurende de dag geen glimmende huid ontdekken. Wel poeder ik de foundation nog even af, voor een optimaal resultaat.

Ondanks dat ik de foundation een beetje lastig vind blenden in de huid, ben ik wel oprecht enthousiast! Deze foundation geeft een milde dekking en heeft een natuurlijk resultaat. #happy

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Wat vind jij van de Essence Pretty Naturel Hydrating Foundation?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Wauw wat een onwijs mooi resultaat op je huid! Ik vind hem ook echt fijn werken.

    1. Dank! Super fijn product hé? <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close