Lippenbalsems van de Hema

Lip kleurtjes, ik kan er geen genoeg van krijgen! In de Hema hebben ze ook weer zulke leuke lippenbalsems te koop. Natuurlijk nam ik twee kleurtjes mee naar huis in de hoop dat ik deze in de zomer kan dragen. Nieuwsgierig naar het resultaat? lees dan even dit artikel door.

De eerste variant die ik heb meegenomen is nummer 01. Het is een hele licht oud roze kleur waar ik stiekem erg nieuwsgierig naar ben.

Meestal dekken lichte kleuren niet perfect waardoor je alle plekjes ziet zitten, dus laten we hopen dat het dit keer niet zo is haha! Ik vind het oprecht een hele mooie kleur, lekker subtiel en deze zou je bij dagelijks gebruik prima kunnen dragen.

De andere variant die ik heb meegenomen is nummer 02. Dit is een roze kleur die perfect past bij de zomer.

Naast de leuke kleurtjes ben ik uiteraard ook erg nieuwsgierig of de lippenbalsems ook echt matt zijn.

Om jullie een goed beeld te geven van beide kleuren, heb ik ze even geswatcht op mijn arm. Op eerste gezicht lijken ze prima dus let’s do it!

Hier draag ik nummer 01.

Hier draag ik nummer 02.

Om heel eerlijk te zijn vond ik nummer 01 totaal niet fijn! Ik moest meerdere laagjes aanbrengen op mijn lippen omdat de lippenbalsem totaal niet dekte. Erg jammer maar hier was ik helaas al een beetje bang voor. Verder blijft het een mooie kleur.

Nummer 02 vind ik daarentegen een super mooie kleur en deze lippenbalsem brengt ook heerlijk aan! Een heel verschil met nummer 01.

Beide lippenbalsems  brengen gemakkelijk aan door de grote ‘potloden’ die je kunt uitschuiven. Ook de kleur vind ik van beide producten redelijk matt met een lichtelijke glans, hier ben ik dan ook meer dan tevreden over!

De kleur bleef goed zitten na het eten van een broodje en twee glazen water dus wat mij betreft zijn vooral de ‘donkere’ varianten een perfect budgetvriendelijke aankoop. De producten zijn verkrijgbaar bij de Hema voor €3.50 per stuk.

Wat dragen jullie vaak in de zomer, laat het weten in een reactie hieronder!

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Ze lijken mij erg fijn werken! Ben benieuwd of er ook nog donker bruin- of paars tinten verkrijgbaar zijn..
    Ik zal binnenkort eens kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close