La Rive Queen of Life!

Afgelopen week liep ik bij de Douglas naar binnen, gewoon om even lekker rond te snuffelen. Herken jij jezelf hier ook in haha? Ik was dit keer niet specifiek opzoek naar een dure parfum. Eerder een lekker goedkoop geurtje wat toch wat luxe ruikt. Ik draag elke dag een andere geur zodat ik een bepaalde geur niet saai ga vinden. Bij de Douglas lag dit pareltje in de uitverkoopbak voor €10,00,-

La rive Queen of live. De naam is heel opvallend en ik was dan ook erg benieuwd naar de geur. Meestal ben ik niet zo weg van de geuren die in de bak voor de uitverkoop liggen. Deze geuren hebben vaak een hoog alcohol percentage waardoor je meer de alcohol ruikt en daarnaast verdoezelt de geur ook vrij snel weer na het sprayen.

De flacon oogt erg luxe! Een grote flacon met een zilveren afwerking bij de dop. Persoonlijk zou ik denken dat bij de uitstraling van deze parfum een frisse geur hoort. Maar huh… ik dacht helemaal fout! De geur bestaat uit frisse, fruitige en warme ingrediënten. Ik vind hem zelfs wat zoetig ruiken!

Een heerlijke parfum die de hele dag blijft hangen. De geur is niet te zoet waardoor hij niet te aanwezig is. Deze bloemige en fruitige geur is o.a. te koop bij de Douglas of Bol.com. Kortom een perfecte budget parfum!

Liefs

x

 

Join the Conversation

  1. Ontzettend mooie website. Je kunt zien dat er met aandacht geblogd wordt. Complimenten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close