Hema eau de Cologne

Krijgen jullie ook altijd zo’n zin in nieuwe parfum in de zomer? Ik wel en toevallig kwam ik deze week een heel lekker geurtje tegen, wat zeker het proberen waard is! Het is namelijk een super budgetvriendelijke parfum van de Hema. Nieuwsgierig naar dit geurtje? Scrol dan even naar onderen.

Toen ik in de Hema liep en het flesje zag twijfelde ik eerst om het te pakken. Toch pakte ik het flesje omdat ik nieuwsgierig was naar het product. Het was mij dan ook niet helemaal duidelijk wat het precies was. Toen ik de dop opende was mijn eerste reactie: wauw, fris en fruitig!

De ingrediënten van de parfum zijn: Alcohol, Aqua, Parfum, Cetral, Geraniol, Linalool, Limonene, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzophenone-2.

Het Leuke aan dit geurtje is dat het maar 5 euro kost en de flacon bevat 250 ml. De parfum heeft een hele frisse geur en ruikt naar citroen. De citroen zie je ook terug in de ingrediëntenlijst achterop het flesje. Ook zie je tussen de ingrediënten: Castor Oil staan.

Voor de gene wie Castor Oil nog niet kent, het schijnt een heus wondermiddel te zijn. Zo maakt het je haren langer, voller en laat de huid niet uitdrogen. Een echt pluspunt dat deze olie in de parfum is verwerkt!

De parfum heeft geen spuitdop maar een soort ‘aftershave’ dop. Je moet het flesje dus op de kop houden zodat het goedje op de huid komt. Het is allemaal vrij basic net zoals het uiterlijk van het flesje maar het gaat tenslotte om de lekkere geur!

Persoonlijk vind ik dit echt een top geur! Ik ben erg blij met deze aankoop en ga hem deze zomer heel veel dragen. Een heerlijke zomerse en frisse geur. Mocht je verliefd zijn op producten die naar citroen ruiken, dan raad ik jou dit product zeker weten aan!

Wat is jullie favoriete budgetvriendelijke parfum?

Liefs
x

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close