Budget vriendelijke parfum

Nu het steeds mooier weer is buiten krijg ik ook meer zin in frisse geuren. Om eerlijk te zien puilt mijn kast uit van de parfum en body mist, en dus ging ik opzoek naar een budgetvriendelijke parfum. Een dure geurtje is vaak lekker en goed maar zou een goedkoper geurtje dit ook kunnen evenaren? Ik kocht dit keer de parfum van Starscent Dark Scent. Nieuwsgierig? Scrol dan even naar onderen.

De Dark Scent kocht ik voor € 3,00 bij de op=op voordeelshop. Ik koop daar vooral merk producten aangezien deze vaak een stuk meer voordeel hebben dan bij een gewone drogisterij. De op=op heeft veel verschillende producten en ook veel variatie in budgetvriendelijke parfums, zeker eens de moeite waard om een kijkje te nemen.

De flacon bevat 100 ml en heeft een simpele uitstraling. Ergens ook wel leuk omdat het dan lekker fris oogt. Wat ik eerlijk gezegd jammer vind is dat er geen beschrijving op de achterkant van het doosje staat. Ik kocht deze geur dan ook puur op de gok haha.

De parfum sprayt met een mooie nevel, en ruikt zoetig naar een soort limonade. Kennen jullie de parfum van Bruno Banani dangerous woman? Daar is deze versie mee te vergelijken!

Het fijnste aan een budgetvriendelijke parfum is dat het weinig kost, en dat er meestal lekker veel in zit. Persoonlijk hou ik er niet van als ik elke dag het zelfde geurtje draag en daarom wissel ik dit graag af. Perfect met een goedkopere variant.

Dragen jullie altijd een merk geurtje of stiekem ook wel eens een budget variant? Laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs
x

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close