Een nieuw hoofdstuk! – Foodvibess.com

Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Zoals jullie misschien wel weten ben ik in 2017 begonnen met enjoyyourownbeauty.nl. Een super spannend proces en ik ben nog altijd heel erg blij dat ik deze keuze destijds heb gemaakt. In deze drie jaren heb ik veel kunnen leren over het maken van een website en veel zaken rondom de vindbaarheid op google. Mocht je ooit twijfelen om iets op te zetten, go for it! Gewoon proberen want ook alle ’tussen’ stappen zijn heel interessant en dus leerzaam.

Goed, back to the point. Na 3 jaar merk ik dat mijn passie voor koken flink is gegroeid en dat ik het super leuk vind om recepten met jullie te delen. Van pasta’s tot ovenschotels tot snacks en nog veel meer! Ik had al langer het idee om een nieuwe site te bouwen. Een speciaal plekje waar alle recepten online komen en waar iedereen terecht kan. Ook de mensen die wat minder goed zijn in koken, want er staan veel uitgebreide foto’s tussen de recepten. Stap voor stap!

Na hard werken staat de website dan eindelijk online! Je kunt deze bezoeken onder de naam: Foodvibess.com. Ook heb ik een tweede account op Instagram waar ik alle (nieuwe) recepten op ga delen. Je kunt me volgen op @foodvibes.nl of op Pinterest!

Er komen dus geen recepten meer op Enjoyyourownbeauty.nl, maar op Foodvibess.com. Verder blijft deze Beauty & Lifestyle blog uiteraard bestaan en zullen er nog regelmatig artikelen online komen. 😉

Foodvibess.com

Mocht je leuke ideeën hebben voor een recept? Stuur gerust een dm, een mailtje of vul het contactformulier in.

E-mail: Enjoyyourownbeauty@outlook.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close