Tips voor een leuk dagje uit in Nederland

In dit artikel geef ik tips voor een leuk dagje uit in Nederland! Natuurlijk kennen we allemaal wel die leuke winkelstraten in Amsterdam of Rotterdam, maar er zijn nog veel meer leuke plekjes in Nederland. In dit artikel vertel ik jullie mijn top 5!

Tips voor een dagje uit in Nederland!

 1. Waddeneilanden
  De Waddeneilanden zijn erg leuk om een paar dagen te vertoeven. De eilanden zijn een echte aanrader voor iedereen die dol is op stranden en natuur. Je kunt er veel activiteiten doen en als je daar geen zin in hebt kun je ook lekker gaan winkelen in de gezellige winkelstraatjes.
 1. Maastricht
  Bijna twee jaar geleden ging ik samen met vrienden naar Maastricht. In het begin had ik echt mijn twijfels over deze bestemming, maar het was zo tof! We verbleven in een dorpje waar je op een zomerse avond heerlijk kon genieten op het terras aan het water. Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken zoals: grotten of kerken.
 1. Veluwe
  De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Je kunt er fietsen, wandelen of lekker met je hond naar het strand gaan. Ook kun je er grote ‘wilde’ dieren spotten zoals herten of vossen.
 1. Den Haag
  Een toffe stad om gezellig te shoppen met vriendinnen of met je geliefde. Den Haag heeft veel leuke terrassen en kent genoeg uitstapjes. Je kunt alle kanten op!
 1. Giethoorn
  Hou je van water en romantiek, bezoek dan eens het dorpje Giethoorn! Huur een bootje en ga lekker een dag varen.  Het dorpje zit vol met bruggetjes en heeft een prachtige natuur.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Dit waren mijn tips voor een leuk dagje uit in Nederland! Zit er iets voor je tussen? 🙂

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close