Instagram

Met deze programma’s is tv kijken wel leuk!

Staat de tv bij jou 24/7 aan of kijk je alleen bepaalde programma’s? Ik kijk niet veel televisie en als ik kijk, ben ik voornamelijk aan het zappen. Herkenbaar? In dit artikel staan mijn favoriete programma’s, wie weet zit er ook iets voor jou tussen!

Met deze programma's is tv kijken wel leuk!

Boer zoekt vrouw
Een programma dat elk jaar veel kijkcijfers heeft. Ook ik zit aan de buis gekluisterd als er een nieuw seizoen wordt uitgezonden. Lekker op de bank met een flinke kop thee en een warm dekentje. Mocht je Boer zoekt Vrouw nog niet kennen, klik dan hier!

Dream School
De jongeren zijn tussen de 16 en 23 jaar oud. Helaas zijn ze, vaak door omstandigheden vastgelopen in het reguliere schoolsysteem. Lucia en Eric begeleiden de jongeren voor drie weken op een school.

Keuringsdienst van Waarde
Sinds 2003 zoekt de Keuringsdienst van Waarde, de waarheid achter vele producten die wij als consument kopen en eten. Na dit programma weet je een stuk meer over jouw boodschappen.

Undercover in Nederland
Dit is ook een leuke! Alberto Stegeman gaat met een verborgen camera op pad en hoopt op die manier allerlei duistere zaken en mensen te ontmaskeren. Echt een aanrader!

First Dates
Voor elke aflevering worden er nieuwe vrijgezellen gezocht die op date gaan in een restaurant. Onder het genot van een hapje en drankje leren ze elkaar beter kennen.

Met deze programma's is tv kijken wel leuk!

Spoorloos
Net als All You Need Is Love is Spoorloos ook echt een programma waar je zakdoekjes bij nodig hebt. Derk Bolt is meestal te zien als verslaggever in Spoorloos. Derk bezoekt verschillende landen om mensen bij elkaar te krijgen.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak
Mr. Frank Visser lost samen met de gezellige Viktor Brand alle hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de ‘gewone’ man en vrouw in Nederland.

Heel Holland Bakt
Hou jij net als ik ook van koken en bakken? Dan is misschien het programma Heel Holland Bakt leuk om te kijken. Er zijn in totaal tien gedreven kandidaten die acht weken tegen elkaar strijden. De jury zal bepalen wie de beste (thuis)bakker van Nederland is.

Oplichters Aangepakt
Dit is typisch een programma wat ik altijd terug wil kijken. Kees van der Spek reist naar het buitenland om confrontaties met oplichters aan te gaan. Het gaat er soms heftig aan toe..

Met deze programma's is tv kijken wel leuk!

Flikken Maastricht
Een Nederlandse politieserie over zaken zoals moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken. Een spannende serie waar je prima wakker bij blijft op de vrijdagavond!

Down met Johnny
Van dit programma word ik altijd gelijk vrolijk! Johnny de Mol volgt verschillende mensen met een verstandelijke beperking. Johnny gaat bij ze op bezoek en stelt brutale en persoonlijke vragen. Spontaan, ongeremd en zonder gêne brengen ze tijd door met Johnny. Dit leidt tot veel grappige en intrigerende momenten. 😉

Weet jij nog meer leuke programma’s? Plaats ze dan gerust in een reactie onder dit artikel!

Liefs
x

Wil je liever een serie of film kijken op Netflix? Klik dan op de onderstaande link!

P.s. Volg jij me al?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 14 maart 2020 / 13:27

    Oplichters aangepakt vind ik echt een fantastisch programma. Ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan, maar hij krijgt echt veel voor elkaar!

  2. 16 april 2020 / 16:12

    Hey, van de programma’s die je hierboven vermeld heb , volg ik enkel First Dates. Vind deze echt leuk kijken en vaak zo grappig !